Építkezik, és segítségre van szüksége az emeléstechnikai feladatok elvégzéséhez? Szeretné a nehéz anyagok mozgatását egyszerűen megoldani? Számos esetben érdemes a mobildaru bérlés mellett dönteni, hiszen ezzel a munkagéppel könnyű a közlekedés bármilyen terepen.

A daruk az építőiparban alkalmazott emelőgépek kiemelkedő részét képezik, és számos más területen is szükség van az alkalmazásukra. Zárt és szabadtéri munkahelyen egyaránt alkalmasak a terhek mozgatására. A daruk feladata az emberi erőt meghaladó terhek biztonságos mozgatása, a munka hatékonyságának növelése, a balesetveszélyes kézi anyagmozgatás gyakoriságának csökkentése. Különböző típusok állnak rendelkezésre, amelyek közül az egyik legtöbbször használt munkagép a mobildaru. Ennek előnye, hogy nincs szükség sínelemre, és más kiegészítőkre sem a működtetéséhez. Lehetőség van mobildaru bérlésére, ami több szempontból kiváló megoldás. Mobildaru bérlésével egyszerűen lebonyolíthatóak a feladatok bármilyen terepen. Gépkezelő üzemelteti a darut, így sokkal több idő jut más feladatok teljesítésére. A mobildaru bérlés lehetővé teszi a komfortos munkakörülmények megteremtését, a mobilitásnak köszönhetően egyszerűbbé és gyorsabbá válhatnak a munkafolyamatok. Önnek a munkaeszközről, és a hozzáértő szakemberről sem kell gondoskodnia, ha a mobildaru bérlést választja.

Biztosítson minden feltételt a gördülékeny és hatékony munkavégzés érdekében! Tegye lehetővé az anyagok magasban történő mozgatását mobildaru bérléssel! Ha szeretné ezt a munkagépet kedvező feltételek mellett kölcsönözni, érdemes hozzánk fordulni. A Kopecskó és Társa Kft. munkatársaiként megbízható segítséget nyújtunk annak érdekében, hogy problémamentesen és minél könnyebben tudja a feladatait ellátni. Karbantartott gépparkkal várjuk, többféle daru közül választhatja ki a célnak leginkább megfelelő típust. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.kopecsko.hu weboldalon, és érdeklődjön a mobildaru bérléssel kapcsolatban a 06-20-9791660-as telefonszámon, vagy a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címen!