Szeretne az ingatlanában a kellemetlen szagoktól megszabadulni? Esztétikai károsodás jeleit tapasztalja, vagy túl sokat fizet a fűtésre? Ha hiányzik az épület szigetelése, fontos, hogy minél hamarabb pótolja! Acéllemezes falszigeteléssel megfeledkezhet mindezekről, és növelheti az ingatlan értékét.

Az egészséges, kényelmes, biztonságos környezet megteremtése, és a költséghatékony fenntartás érdekében nem maradhat el a hatékony szigetelés. Napjainkban már kiemelt figyelmet fordítanak az emberek erre a feladatra, ha építkezésre vagy felújításra kerül sor. A régi épületeket illetően azonban még sok esetben hiányzik. A vizes falak számos negatív hatást fejtenek ki, ezért nem maradhat el a falszigetelés megoldása. Téglából, kőből készült házaknál, vályog és vert falaknál egyaránt érdemes az acéllemezes falszigetelést választani. A lemezes falszigeteléssel elzárható a talajból származó, a fal keresztmetszetébe kapilláris úton feljutó nedvesség útja. A falszerkezet statikai állapota változatlan marad, gyors és biztonságos kivitelezésre kerülhet sor. Az acéllemezes falszigetelésnek köszönhetően természetes úton szárad ki a fal, minimális bontásra van szükség, meggátolható az épület szerkezetének romlása, és az egészségügyi gondok, az esztétikai károsodás miatt sem kell aggódni. Az év bármely részében sor kerülhet a lemezes falszigetelésre, szemrevételezéssel ellenőrizhető az eljárás. Kérje profi szakemberek segítségét, akik segítenek Önnek a feladat precíz megoldásában!

Ha fontosnak tartja a gyors kivitelezést, és lényeges szempont a kedvező ár is, akkor forduljon hozzánk! Az Aqua-Szig Trade Kft. szakembereiként gyors és megbízható megoldást nyújtunk, minimális bontással végezzük az acéllemezes falszigetelést. Érdemes a segítségünket minél hamarabb kérni, így számos problémát előzhet meg. Informálódjon részletesen a lemezes falszigetelésről, és más általunk alkalmazott eljárásról is a www.basa-falszigeteles.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-2644349-es telefonszámon, vagy a pbasahidi@gmail.com e-mail címen!