Strapabíró, jó ellenálló képességgel rendelkező anyagot keres gépalkatrészek gyártásához? Magas hőmérséklet mellett is kiválóan használható termékre van szüksége? A textilbakelit eleget tesz az elvárásoknak, így precízen és gördülékenyen végezheti a munkáját.

A gépiparban rengeteg alkatrész gyártására kerül sor, amelyek nélkülözhetetlenek a berendezések problémamentes működtetéséhez. Ezek az elemek nagy terhelésnek vannak kitéve, és különféle hatásokkal szemben kell kiválóan helytállniuk. Annak érdekében, hogy hosszú időn keresztül eleget tegyenek az elvárásoknak, elengedhetetlen a magas minőségű anyagok felhasználása a gyártás során. Számos esetben van szükség textilbakelit alkalmazására, amely kitűnő csúszási és mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Vannak olyan közegek, ahol a műanyag és más anyagok nem felelnek meg az elvárásoknak, a textilbakelit pedig ilyen helyen is megfelelően használható. Különböző típusú textilbakelitek vásárlására van lehetőség, lemez, rúd és cső is rendelkezésre áll, így a felhasználási terület szerint rendelhet. Fogaskerék, szigetelő persely, siklócsapágy esetében egyaránt szükség van textilbakelitre, és nélkülözhetetlen más gépalkatrészek készítésénél is. Precízen és felelősségteljesen végezheti a munkáját, ha ezzel a kiváló anyaggal dolgozik. Jelentős mértékben hozzájárulhat a gépek hatékony, problémamentes működtetéséhez kifogástalan alkatrészek gyártásával.

Textilbakelit táblákat, rudakat és csöveket egyaránt beszerezhet cégünk, az Intertech ’93 Kft. széles kínálatából. Többféle méretben biztosítjuk a textilbakelit anyagot, így könnyen beszerezheti a célnak megfelelő vastagságú és hosszú termékeket. Jól darabolható és megmunkálható anyagok állnak a rendelkezésére, amelyeket megbízható kézből vehet át. Informálódjon részletesen a www.intertech93.hu internetes oldalon, ahol hozzájuthat más fontos termékekhez is. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-46-411703-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az intertech93@t-online.hu e-mail címre!