Berendezések, gépek gyártásával foglalkozik, így feladatai közé tartozik a rezgéscsillapítás megoldása is? Cserére vár egy régi elem, és szeretné a megfelelő méretű, típusú terméket könnyen beszerezni? A hengeres rezgéscsillapítókat, és más változatokat is célszerű olyan szolgáltatótól rendelni, ahol folyamatosan biztosítanak széles kínálatot.

A rezgéscsillapító anyagok fontos szerepet játszanak számos berendezés, gép és jármű esetében. Ezek gondoskodnak a nem kívánt rezgések megakadályozásáról, a zaj csökkentéséről. Az elmúlt években folyamatosan fejlődtek a rezgésgátló termékek, változtak a tulajdonságaik és az összetételük is. Annak érdekében, hogy maximálisan eleget tegyenek az elvárásoknak, és bármilyen területről van szó, megállják a helyüket, többféle méretű és alakú kellékek gyártására van szükség. Sok esetben a hengeres rezgéscsillapítók megfelelőek a feladat ellátására, mint például a ventilátorok, a szivattyúk, vagy a különböző elektromos berendezések működtetésénél. Az ipari és a mezőgazdasági berendezések üzemeltetése során egyaránt számítani kell rezgésekre, így ezek csillapításáról is megfelelően lehet gondoskodni a hengeres rezgéscsillapítókkal. A más néven gumibakok egyszerűen szerelhetőek, rugalmasak, gazdaságos használatot tesznek lehetővé, és hosszú időn keresztül töltik be kiválóan a szerepüket. Annak érdekében, hogy kifogástalan megoldás szülessen, fontos a legjobb minőségű anyagokból készült hengeres rezgéscsillapítókat megbízható kézből beszerezni.

Lássa el a berendezéseket megfelelő méretű és alakú hengeres rezgéscsillapítókkal! A tömítőelemek gyártásával foglalkozó KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. munkatársaiként biztosítjuk a tökéletes hengeres rezgéscsillapítókat. Rengeteg kellék áll a rendelkezésére, amelyeket megbízható kézből vehet át kedvező áron, ha igénybe veszi a szolgáltatásunkat. Jusson bővebb információhoz a www.ktt.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a ktt@ktt.hu e-mail címre!