Borászattal foglalkozik, és szeretné a termékeit különleges módon elhelyezni? Kereskedőként vagy vendéglátóként tevékenykedik, és borok forgalmazását is végzi? Ha szeretné az italokat mutatósan tárolni, akkor érdemes bortartó állványt választani.

Magyarországon több borvidék található, ahol a különböző szőlőfajtákból jó minőségű, híres borokat készítenek. Vidéken sokan foglalkoznak szőlőtermesztéssel, és a családok maguk is állítanak elő borokat saját fogyasztásra, valamint kereskedelmi célra. Ezeket az italokat pincékben tárolják, és üvegekbe palackozzák. Ha Ön vendéglátással foglalkozik, és borokkal is várja a látogatókat, akkor előnyös, ha gondot fordít a megfelelő tárolásra. A vendégek szeretik, ha láthatják a palackokat kihelyezve, amit Ön nagyon jól meg tud oldani bortartó állvány segítségével. Többféle alakú és méretű bortartó állvány közül választhat attól függően, hogy mi a célja. Ha nagyobb mennyiségű bort szeretne esztétikusan tárolni, akkor érdemes kifejezetten erre alkalmas bortartó állványt beszerezni. Amennyiben bemutatás céllal helyezi el az italokat, akkor választhat díszesebb, különleges formájú bortartó állványt. A kirándulóhelyeken, az üdülőövezetekben sok kereskedő foglalkozik borok árusításával, ahol különösen fontos, hogy figyelemfelhívó módon helyezzék ki az italokat. Bármilyen üzletben jól mutat egy bortartó állvány, amelyen egyszerre több termék tárolható. Nem csak a saját munkáját segíti a bortartó állvány használatával, hanem az érdeklődők választását is. Egy pincében a hordók mellett kellemes látványt nyújt a bortartó állvány, ahova ki lehet állítani a különböző évjáratú és fajta borokat.

Fából és fémből készült, valamint kombinált bortartó állványok is a rendelkezésére állnak BIO FLAME webáruházunkban. Különleges és praktikus termékek széles kínálatával várjuk, így Ön is könnyen megtalálhatja az elképzeléseinek legmegfelelőbb bortartó állványt. Látogasson el a www.borallvany-shop.hu weboldalra, ahol kényelmesen válogathat a kiváló minőségű eszközök közül! Amennyiben pedig kérdése merül fel, hívjon minket a 06-30-7857070-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@borallvany-shop.hu e-mail címre!