Gépjárműipari tevékenységet végez, és szükség van az alkatrészek hatékony felületvédelmére? Szeretné a termékek felületkezelését kifogástalanul megoldani? Precíz munkát végezhet, és időtálló eredményre számíthat, ha kihasználja a KTL festés előnyeit.

Rengeteg termék használatára kerül sor a mindennapokban, amelyek különböző környezeti hatásoknak vannak kitéve. Attól függően, hogy milyen anyagokból készültek, nem maradhat el a megfelelő módon történő felületkezelés. Vannak olyan munkadarabok, amelyeket folyamatosan érhet csapadék, és más tényező is, ezért fontos, hogy védve legyenek a korrózióval szemben. Erre a célra szolgál a KTL festés, amely elsősorban a gépjárműiparban tölt be kiemelt szerepet. A lemez és öntvény alkatrészek megóvása érdekében mindenképp célszerű KTL festést alkalmazni. A KTL festés során speciális bevonat képződik, a nehezen hozzáférhető részeken is könnyen kezelhető az adott elem. Vizes bázisú festékközegbe mártják a szakemberek a munkadarabot, majd egyenáramot kapcsolnak, így a termék magához vonzza a festéket. Ezáltal egyenletes bevonat képződik, mindenhova jut a felületkezelő anyagból. Akár alapozásra van szükség, akár fedőrétegre, KTL festéssel kiváló eredmény érhető el. Fontos, hogy ezen a területen tapasztalt szakemberekre bízza a feladatot, akik jól felszerelt környezetben precízen, rövid idő alatt elvégzik a munkafolyamatot.

Alkalmazzon célnak megfelelő eljárást, hiszen a korszerű technikák lehetővé teszik a kifogástalan munkavégzést! Biztosítsa a hibátlan, jól ellenálló felületet KTL festéssel! A Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft. szakembereiként megbízható megoldást nyújtunk, többféle módszerrel dolgozunk. Ha korrózióvédelemről szeretne gondoskodni, vagy fémmegmunkálásra, hegesztésre van szükség, a legjobb helyen jár. Szerezzen bővebb információt a KTL festésről, és más eljárásokról is a www.ferro-press.hu weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba, és ossza meg egyéni igényeit a 06-57-515950-es telefonszámon, vagy a ferropress@ferro-press.hu e-mail címen!