Különleges alkalomra készül, amikor szeretne egyedi meglepetéssel kedveskedni? Tudja szerettéről, hogy régóta tervezi a tandemugrást, de még mindig nem sikerült a tervét megvalósítani? Okozzon nagy örömet tandemugrás élményajándékkal, amit könnyen beszerezhet online is.

Ha valaki feledhetetlen élményre, valódi kihívásokra vágyik, akkor érdemes a tandemugrást kipróbálni. Profi tandemugró pilóták gondoskodnak a maximális biztonságról, és lehetővé teszik, hogy páratlan pillanatokkal gazdagodjon akár Ön is. A tandemugrás a legextrémebb élmények közé tartozik, több ezer méter magasról indulhat a különleges kaland. Ha tudja szerettéről, hogy minden vágya ezt a nem mindennapi sportot űzni, kiváló ötlet számára tandemugrás élményajándékot vásárolni. Ezáltal lehetőséget nyújtat neki a szabadesés fogalmának gyakorlatban történő megismerésére, és ezt az ajándékot soha nem fogja elfelejteni. A tandemugrás élménye megörökíthető videofelvétellel és képek készítésével is, így később bármikor visszanézhető ez a nagyszerű program. 14 és 60 év között, 95 kg súlyhatárral bárki részt vehet a tandemugráson, profik teszik lehetővé a biztonságos, élményekkel teli szabadesést. Nem kell egyedülálló ajándékot hosszasan keresni, hiszen ennél különlegesebb megoldást nehezen találna!

Készüljön olyan meglepetéssel, amivel egész életre szóló élményt nyújthat! Adjon át tandemugrás élményajándékot, amit kényelmesen, bármikor beszerezhet tőlünk! A Tandemcentrum Kft. csapataként biztosítjuk a feltételeket annak érdekében, hogy a tandemugrás közben biztonságban legyen mindenki. Erről magas minőségű technikai felszereléssel gondoskodunk, és több, mint 15 éves tapasztalattal dolgozunk. A tandemugrás élményajándék tartalmazza a kézikamerázást és a fotók készítését, így a páratlan alkalom megörökítése sem marad el. Jusson bővebb információhoz a www.tandemugras.org weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Egyeztessen időpontot a 06-70-6087373-as telefonszámon, vagy érdeklődjön a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen!