Lakásfelújítást végez, és szeretné az ingatlanát minden szempontból tökéletessé tenni? Elhasználódtak a régi redőnyök, ezért tervezi a cseréjüket? A műanyag redőnyökkel több szempontból jól jár, ezért érdemes ezt a megoldást választani.

Jelenleg rengeteg építőipari beruházás folyik, sokan építkeznek, hogy megteremtsék a saját otthonukat. A régen épült ingatlanok lakói felújítják a házaikat, vagy eladják, és másikba költöznek. A többlakásos épületek felújítása is folyamatos annak érdekében, hogy a családok több energiamegtakarítást tudjanak elérni, és kényelmesebb legyen a lakásuk. A nyílászárók fontos szerepet töltenek be minden épületnél, több funkciót látnak el, ezért fontos, hogy megfelelő legyen az állapotuk. A műanyag redőnyök segítségével könnyen megőrizhető az ablakok és az ajtók eredeti állapota, mivel óriási védelmet nyújtanak a különböző környezeti hatásokkal szemben. A műanyag redőnyök megvédik a nyílászárókat a csapadéktól, a napfénytől, és fokozzák a szigetelés hatékonyságát. Érdemes minden ablakra műanyag redőnyt szereltetni, mivel ez a beruházás megtérül, és a lakók hosszú éveken keresztül élvezhetik az előnyeit. Nyáron hűvösebb, kellemesebb környezetben tartózkodhatnak a lakók, mivel a műanyag redőny védelmet biztosít az erős napsugárzással szemben. A szerkezetet tetszőleges magasságra állíthatja be, így megoldott akár a szellőzés is. A műanyag redőnyt nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek szerelik fel, és ellátják Önt a megfelelő használathoz szükséges tanácsokkal. Nagyon jó döntés, ha műanyag redőnyt vásárol, mivel ezzel még komfortosabbá teheti az otthonát. A karbantartásra, a felújításra is lehetőség van, ezért bármilyen probléma esetén tudnak Önnek segíteni a szakemberek.

Szereltessen a nyílászáróira műanyag redőnyt, hogy egész évben élvezhesse az előnyeit! Cégünk, a Movatherm Bt. kiváló minőségű, strapabíró termékeket kínál, többek között műanyag redőnyt is. Informálódjon a szolgáltatásainkról a www.movatherm.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-96-234090-es telefonszámon, vagy a movatherm@gmail.com e-mail címen!