Ingatlan kivitelezése előtt áll, vagy szükség van egy régi épület felújítására? Az egyik legfontosabb feladat a hőszigetelés, ugyanis jelentős mértékben ezen múlik a költséghatékony fenntartás. Válassza az Isocell szigetelést, ami eleget tesz az igényeinek minden szempontból!

Mindenki törekszik arra, hogy csökkentse a kiadásait, ami igaz az ingatlan fenntartására is. A legjobb megoldás ennek érdekében a falak szigetelése. A korszerű módszereknek köszönhetően többféle eljárás közül lehet választani, azonban ha szeretne a környezetvédelem és az egészség megőrzése szempontjából is kiváló megoldást, érdemes az Isocell szigetelést alkalmazni. A cellulóz anyagának hőszigetelő tulajdonsága és hőtároló képessége is nagyon jó. Az Isocell szigeteléssel hézagmentes eredmény érhető el, így elkerülhető a gyenge pontok keletkezése, ezáltal nem kell aggódni a hőhidak képződése miatt. A résmentesen teríthető cellulóz tűzálló, és nem tartalmaz egészségre káros részecskéket. Ha szeretne energiatakarékos, komfortos, jól hang- és hőszigetelt ingatlanban élni, akkor mindenképp megéri az Isocell szigetelés mellett dönteni. A kártevőktől és a penésztől sem kell tartania, ugyanis az Isocell szigetelés anyaga távol tartja ezeket a kellemetlenségeket. Gyors és precíz kivitelezésre számíthat, azonban a kifogástalan munkavégzés érdekében fontos, hogy hozzáértő szakemberekkel működjön együtt.

Óvja az ingatlanát a szélsőséges időjárási viszontagságoktól egész évben! Gondoskodjon a beltéri helyiségek optimális hőmérsékletéről egyszerűen! Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk az Isocell szigetelést, amit elvégzünk régi és új épületek esetében is. Ha precíz, időtálló munkát szeretne rövid időn belül, érdemes hozzánk fordulnia. Tudjon meg többet az Isocell szigetelésről és a tevékenységünkről a www.szigetelescelluloz.hu internetes oldalon! Kérje a helyszíni felmérést, majd egyéni ajánlatunkat! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-7011479-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címre!