Különleges ajándékot keres? Szeretne a csapatának vagy a munkatársainak egyforma ruházatot biztosítani? Rendezvényre készül, ahol fontos lesz az egyedi megjelenés? Közvetlen textilnyomással könnyen gondoskodhat az egységes és egyedülálló megjelenésről.

Az öltözet fontos szerepet játszik a hétköznapokban és a kiemelkedő alkalmakkor is. Mindenki igyekszik egyéni stílusának, a környezetnek, és az időjárási viszontagságoknak megfelelően öltözködni. Vannak, akik kifejezetten kedvelik a feltűnő, egyedi mintákkal ellátott darabokat, mások pedig az egyszerű viseletet részesítik előnyben. Ha ünneplésre készül, és szeretne valakit meglepni, érdemes a közvetlen textilnyomás lehetőségével élni. Ezzel a módszerrel egyszerűen megjeleníthetőek a fotók és a különféle feliratok. Bármilyen színű és méretű pólóra, vagy egyéb ruhadarabra kérheti a közvetlen textilnyomást. Ha vállalkozóként tevékenykedik, és szeretne az egységes megjelenésről gondoskodni a munkaterületén vagy egy eseményen, szintén a legjobb megoldás a közvetlen textilnyomás alkalmazása. A hozzáértő szakemberek rövid időn belül eleget tesznek a kérésének, és kiváló minőségben adják át a megrendelt terméket. Egyszerre akár nagyobb mennyiség közvetlen textilnyomására is van lehetőség, így költséghatékonyan valósíthatja meg a terveit. A közvetlen textilnyomással készült grafikák állapota mosás és rendszeres viselés után sem változik, időtálló kivitelezésre kerülhet sor. Mutatós és kényelmes ruhadarabokkal gazdagodhat.

Professzionális minőségben készítjük el az egyedi ruhadarabokat és kiegészítőket a Step Kft. munkatársaiként. Korszerű eszközökkel és kiváló minőségű anyagok felhasználásával végezzük a közvetlen textilnyomást, valamint vállaljuk más technikák alkalmazását is. Bármilyen textil anyag ábrával, felirattal, logóval való ellátására van szükség, érdemes a feladatot ránk bízni. Rövid határidővel dolgozunk, és lehetősége van termékeket is beszerezni tőlünk. Jusson bővebb információhoz a www.stepkft.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-94-345234-es telefonszámon, vagy az info@stepkft.hu e-mail címen!