A teherautók ponyvái a hosszú utak során megsérülhetnek például a kilógó faágaktól, de előfordulhat az is, hogy madarak lyukasztják ki az anyagot. Egy új ponyva megrendelésért igen mélyen kellene a pénztárcába nyúlni, ezért sokan inkább a ponyvajavítást részesítenék előnyben. Egyesek úgy látnak neki ennek a feladatnak, hogy nem igazán van benne kellő tapasztalatuk, ráadásul a rendelkezésre álló anyagok, ragasztók felhasználásával próbálják meg rendbe tenni a ponyvát. Ez nem túl jó döntés, hiszen ahhoz, hogy a ponyvajavítás eredményes és esztétikus legyen, mindenképp professzionális körülményekre, megfelelő anyagokra van szükség. Amennyiben Ön is spórolna, és szeretné, hogy kifogástalan legyen a végeredmény, bízza a ponyvajavítást a Lakner Ponyvaipari Kft.-re!

A Lakner Ponyvaipari Kft. tevékenységi körei között megtalálható a ponyvajavítás is. A csapatban igazi profi szakemberek dolgoznak, akik tudják, hogy mire van szükség ahhoz, hogy teljesen hibátlan legyen a felület, és a sérüléseknek még csak a nyomát se lehessen észrevenni. A Lakner Ponyvaipari Kft. a legmagasabb szakmai követelmények figyelembevételével varázsolja újjá az anyagokat. A munkálatokhoz professzionális eszközök, alapanyagok állnak rendelkezésre, amikkel teljesen eltüntethetők a kényes részek. A ponyvajavítás után ismét bátran útnak lehet indulni az autóval. A Lakner Ponyvaipari Kft.-vel megtapasztalhatja a javítás előnyeit, a szolgáltatás igénybevételével nem lesz szükség új ponyva beszerzésére.

Forduljon bizalommal a Lakner Ponyvaipari Kft.-hez, és kérje profi szakemberek segítségét a sérülések eltüntetéséhez! Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, csapatunk valóban igényes munkát biztosít a ponyvajavítás során. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, amit a www.laknerponyva.hu címen ér el. A korrekt árakra is odafigyelünk, kedvező díjainkra nem tud nemet mondani. Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket telefonon a +36-29-552-560-as vagy a +36-29-355-922-es számok egyikén! E-mailen is elérhet minket, a laknerponyva@laknerponyva.hu címen.