A menyasszonyok igen változatos igényekkel keresik fel a virágkötőket a menyasszonyi csokrukkal kapcsolatban. Az egyedi, lenyűgöző kompozíciók teljesen elvarázsolják a megrendelőket, akik közül sokan azt sajnálják, hogy ezek a virágok nem tartanak örökké. A nagy napon a virágoknak gyakran igen szélsőséges körülmények között kell helyt állniuk, elég csak a hőségre gondolni, így akár már az esküvőn is hervadásnak indulhatnak. Amennyiben Ön azt szeretné, hogy a kompozíció kibírja a forróságot, és évekkel később is szép maradjon, készíttesse el egyedi menyasszonyi csokrát selyemvirágból!

A selyemvirágból készült egyedi menyasszonyi csokor nem okozhat kellemetlenséget a hölgyek számára. A selyemvirág nem hervad el, tartós megoldást kínál, így a csokor nem csupán az esküvő kiegészítője lehet, hanem egy szép emlék is. Évekkel később is elő lehet venni, és a gyermekeknek is meg lehet mutatni, ezzel felidézve a fontos eseményt. Ahogy a vágott virágoknál, úgy ez esetben is az egyedi menyasszonyi csokornak kizárólag az igények szabhatnak határt. Bármilyen elképzelés megvalósítható. A klasszikus irányzattól kezdve a látványosabb kompozícióikig bármi kivitelezhető. Egy biztos, az egyedi menyasszonyi csokor lenyűgöző lesz, és a legjobb, hogy majd sokáig lehet gyönyörködni benne.

Ahhoz, hogy a megrendelők megőrizhessék az utókor számára az egyedi menyasszonyi csokrukat, fontos, hogy pormentes, tűző naptól védett helyen tárolják. Erre odafigyelve nem történhet baj!

Készíttesse el Ön is egyedi menyasszonyi csokrát selyemvirágból, keressen bennünket bizalommal! Igényes megoldásokat kínálunk, a megrendeléseket a legnagyobb körültekintéssel készítjük el. Honlapunkon bővebb információkat is találhat, amit a www.selyemcsokor.com címen ér el. Itt számos fotót is megtekinthet a korábbi munkákról, érdemes ezeket is megnézni, hátha megihletik Önt a saját csokornál. Ha kérdései lennének, vagy rendelne, hívjon bennünket telefonon a +36-20-3-178-878-as számon, vagy írjon e-mailt az eveartdesign@gmail.com címünkre!