Használhatatlanná vált a járműve, ezért szeretne ettől minél hamarabb megszabadulni? Régóta tárolja az autóját, amit már nem fog forgalomba helyezni, viszont az alkatrészei még jó állapotúak? A legjobb megoldás az autóbontás, amit hozzáértő szakemberek elvégeznek rövid idő alatt.

Az autóbontás legfőbb szerepe az újrahasznosítás, hiszen számos olyan elem van, amit ezt követően még fel lehet használni. Az autóbontásra leadott járművek egy folyamaton mennek keresztül, aminek az eredményeként a bevizsgált, még biztonságosan alkalmazható alkatrészek értékesítése következik. A már nem használható részek pedig további folyamatokon esnek át a környezetvédelemre kiemelt figyelmet fordítva. Az elöregedett és az összetört járművek esetén egyaránt szükség lehet az autóbontásra. A régi, rozsdásan tárolt gépjárművek, valamint a baleset vagy más külső hatás miatt sérült autók esetében is célszerű minél előbb az autóbontást választani. Vannak, akik csak egy-egy alkatrészt szeretnének a járműben kicserélni, ilyenkor nagy segítséget jelent az autóbontás. Magánszemélyként a tulajdonos vagy a meghatalmazott által átadott forgalmi engedélyre, a törzskönyvre, vagy ennek hiányában az okmányirodából beszerzett vesztési nyilatkozatra van szükség. Cég esetében pedig a cégkivonatot, az aláírási címpéldányt kérik el az autóbontással foglalkozó szakemberek. A régi autó átadásával megteheti az első lépést egy új jármű vásárlása érdekében, hiszen meghatározott összeget kaphat érte.

Váljon meg az autójától megbízható módon, és tegye lehetővé az alkatrészek hasznosítását! Intézze egyszerűen az autóbontással kapcsolatos teendőket a segítségünkkel! Beck&Beck Autóbontónk gyors megoldást nyújt, regisztrált szolgáltatóként végezzük a munkánkat. Minden fontos információt átadunk, és gördülékenyen intézzük az autóbontást. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.autobontobudapest.hu internetes oldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-2071474-es telefonszámon, vagy az info@beckbonto.hu e-mail címen!