Napelemek telepítését tervezi, és érdekli a legújabb változat? Hallott róla, hogy tovább lehet növelni a napelemek hatékonyságát? Ismerje meg a Smartflower jellemzőit, és éljen a lehetőséggel!

A környezet megóvása, és a környezetszennyezés csökkentése minden ország feladata. Magyarországon is jelentős mértékben elterjedt a napelemek felhasználása, ami óriási előnyökkel jár. Szabad területeket telepítettek be napelemekkel, aminek a nyeresége a létesítmények és a lakók fogyasztási költségeinek csökkenése, valamint a környezetbarát működés. Egyre több család telepít házának tetőszerkezetére napelemeket annak érdekében, hogy ezzel biztosítsa otthonának energiaellátását. Az ember számára a Nap erejének felhasználása óriási lehetőségeket rejt, és jelentős mértékben megkönnyíti az életet. A különböző támogatásoknak, pályázatoknak köszönhetően egyre többen tudnak ezzel a lehetőséggel élni. A fejlesztések során létrehozták a Smartflowert, ami még nem közismert, de már most óriási elismerésnek örvend. A Smartflower egy virág alakú okos napelem, ami úgy gyűjti be a napfényt, mint egy napraforgó virága. A Smartflower látványa egyedülálló, működése hihetetlen eredménnyel jár. A Smartflower 40%-kal hatékonyabb, mint a többi napelem, ami kimagasló eredményt biztosít. A Smartflower okos napelem szára egy többméteres állvány, amelyen a virág elmozdulása lehetséges a nap folyamán. Ez a szerkezet a napraforgó viselkedését utánozza, napkeltekor kinyílnak a szirmai, estére pedig bezáródnak. A Smartflower követi a nap mozgását, akárcsak egy élő virág. Ez a berendezés jelentős mértékben megnöveli az előállított energia mennyiségét, így nagyon hasznos az intézmények és a lakók számára. Azonban vegyék figyelembe, hogy a Smartflower luxus cikk, amely a megjelenésével a tulajdonos társadalmi helyzetét is tökéletesen reprezentálja.

Ismerkedjen meg a Smartflower okos napelemmel, és telepítse Ön is! Cégünk, az ESTÉ Credit Side Kft. lehetőséget nyújt az alkalmazására. Irodaház elé, lakóház kertjébe egyaránt érdemes telepíteni. Jusson bővebb információhoz a www.chofu-hoszivattyu.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-2689757-es telefonszámon, vagy a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen!