Parkok karbantartásával és szépítésével foglalkozik? Szeretné a szobrokat, a műemlékeket felújíttatni? Szívesen készíttetne egyedi, faragott kőszobrot? Kérje hozzáértő mester segítségét, aki régóta foglalkozik kőfaragással!

A közterületeken, a parkokban kellemes látványt nyújtanak a kőfaragással készített szobrok. A természetben a növények közé jól illenek a kőfaragással készült alkotások. Ha Ön parkok, szabad terek létrehozásával, megújításával foglalkozik, akkor nagyon jó ötlet a kapcsolatot felvenni olyan mesterrel, aki kőfaragással foglalkozik. Ez a tevékenység nem csak az új művek létrehozását teszi lehetővé, hanem a régi szobrok, építmények restaurálását, felújítását is. A kőfaragás termékei jól mutatnak egy család otthonában is, és igény szerint kérhető az alkotások kivitelezése. A kőoszlopok, a díszes korlátok, és más művek egyre inkább közkedveltek, amelyeket a szakember nagy hozzáértéssel készít el. A kőfaragás alapanyagai a természetben előforduló különböző kövek, de készülhet sokféle termék műkőből is. A kő kopásálló, ellenáll a környezet hatásainak, így a kőfaragás segítségével olyan alkotások készíthetőek, amelyek hosszú időn keresztül megtartják a jó állapotukat. A kőfaragás különböző szerszámokkal történik, a mester nagy gyakorlattal rendelkezik, ismeri az alapanyagok tulajdonságait, és precízen végzi a munkáját. A kőfaragás alkotásai szép látványt nyújtanak az emberek számára, díszítik a környezetet. A kőből készült építmények, műemlékek esetében időszakonként szükség van a tisztításra, a karbantartásra, amit célszerű szakemberre bízni. A városokban egyre gyakrabban élnek azzal a lehetőséggel, hogy kiállítsák a kőfaragás műveit. Nem csak az ott lakóknak, hanem a turisták számára is élményt ad, ha kőszobrot, vagy más kőből készített alkotást láthatnak.

Tegye szebbé a környezetét a kőfaragás műveivel! Ha szeretne magas színvonalú szolgáltatást igénybe venni, válassza cégünket, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft.-t! Egyéni kérése szerint kerülhet sor a kőfaragásra, így olyan alkotással gazdagodhat, amit örömmel csodál meg nap, mint nap. Szerezzen bővebb információt a www.dorkft.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-20-9123031-es telefonszámot, vagy írjon a dorkft@gmail.com e-mail címre!