Medence fertőtlenítőszerek használata nélkül nincs ragyogóan tiszta, higiénikus medencevíz. Szerezze be a készítményt az igényeinek megfelelő összetételben és kiszerelésben, rendeljen webáruházunkból!

A rekkenő hőségben igazi kincs egy saját medence, amiben csobbanhatunk egyet bármikor, amikor csak kedvünk tartja. Ahhoz azonban, hogy a víz valóban csalogató legyen és jól essen megmártózni benne, ügyelnünk kell arra, hogy tisztán tartsuk. Ehhez többféle készítményre van szükségünk, melyek közül a medence fertőtlenítőszerek a legalapvetőbbek, ezek biztosan nem hiányozhatnak a kelléktárunkból. Az viszont már összetettebb kérdés, hogy milyet válasszunk, hiszen ma már többféle lehetőség áll rendelkezésünkre.

medence fertőtlenítőszerek kapcsán garantáltan mindenkinek a klór jut eszébe elsőként, hiszen a háztartásban is ezt használjuk a higiénikus környezet megteremtésére. Ám ezen belül is többféle van, gyorsan és lassan oldódó, granulátum és tabletta, illetve vannak olyan változatok is, amik plusz adalékokat tartalmaznak, például algagátlót vagy pelyhesítőszert. A medence fertőtlenítőszerek azonban nem merülnek ki ennyiben, klórérzékenység esetén, illetve akkor, ha kisgyerekek is használják a medencét, más megoldásra van szükség. A klórmentes készítmények közül a hidrogén-peroxid tartalmú folyadékok a legelterjedtebbek, de vannak egészen új, környezetbarát készítmények is a medence fertőtlenítőszerek között. Érdemes tehát körülnézni, megismerkedni a különböző lehetőségekkel, mert nem biztos, hogy mindig az a legjobb megoldás, ami kézenfekvőnek látszik.

Cégünk, a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. széles választékban kínál medence fertőtlenítőszereket, melyek webáruházunkban is elérhetőek. A www.kerexobuda.hu weboldalon kényelmesen böngészhet, átolvashatja a termékleírásokat és meg is rendelheti azt a készítményt, ami minden szempontból megfelel az igényeinek. Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, szívesen segítünk, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-436-0120-as telefonszámon vagy az info@kerexobuda.hu e-mail címen!