Házasságkötés lesz a családban? Szeretné az esküvő után a rokonságot megvendégelni, és kellemes helyet keres? Válasszon tradicionális magyar konyha esküvői menü ajánlatából!

Minden pár életében rendkívüli esemény a házasságkötés. Vannak, akik egyszerűbb szertartást és ünneplést rendeznek, mások pedig meghívják a rokonokat, a barátokat, az ismerősöket is. Az esküvő után lakodalmat rendeznek, vagy ebéddel, vacsorával készülnek a meghívottak számára. Mindenki szeretne olyan éttermet választani, ahol kellemes a légkör, elegendő a hely a társaságnak, és megfelelő esküvői menü ajánlattal tudnak szolgálni. Sokan kedvelik a magyaros ételeket, ezért nagyon jó választás, ha megtekinti egy tradicionális magyar konyhával működő étterem esküvői menü ajánlatát. Többféle lehetőség közül választhat, amit kibővítenek azzal, hogy fogadáskor mindenki kap egy pohár pezsgőt. Ez az esemény feledhetetlen, a vendégsereg szórakozik, finom ételeket fogyaszt, és ünneplik a házaspárt. Az étteremben úgy készítik el az esküvői menü ajánlatot, hogy megfeleljen az igényeknek. A kiszolgáló személyzet figyelmesen végzi a munkáját, lehetőség van a helyiség kidíszítésére, és teljesítik a kéréseket is. A vendéglátóhely berendezése átalakítható a létszámtól, és az ültetési rendtől függően, így a társaság otthonosan érezheti magát. Érdemes időben foglalni, a teendőket részletesen egyeztetni, és az esküvői menü ajánlatot áttekinteni. A hagyományos magyar ételek elnyerik az emberek tetszését, a finomságokat megfelelő mennyiségben kapják, és lehetőség van desszert rendelésére is. A házasságkötés előtt rengeteg a tennivaló, ezért az étkezést mindenképp célszerű étterembe szervezni. Ezáltal teljes mértékben megoldott az ellátás.

Fordítson nagy figyelmet az esküvői menü ajánlatra, hiszen kiemelt szerepe van a színvonalas eseményen! Kakas Éttermünkben Angyalföldön hangulatos környezetben tarthatja meg a nagy napot. Rengeteg finomsággal, többféle esküvői menüvel várjuk. Jusson bővebb információhoz a www.kakasetterem.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-3496515-ös telefonszámon, vagy az info@kakasetterem.hu e-mail címen!