Kedveli a hagyományőrző módszereket? Szeretne különleges megjelenésű, költséghatékonyan fenntartható ingatlant? Ha építkezésre készül, vagy régi házat vásárol, és szükség van a tetőfedés megújítására, kiváló megoldás a nádtető fedés. Informálódjon ennek előnyeiről, és kérje tapasztalt szakemberek segítségét a kivitelezéshez!

A tetőszerkezet nagyon fontos szerepet tölt be minden ingatlan esetében. Meghatározó a biztonságot és a megjelenést tekintve is. Többféle megoldás közül választhat mindenki, mivel széles kínálat áll rendelkezésre a tetőfedő anyagok területén. Ha Ön szereti a természetes anyagokat, és lényegesnek tartja a különleges megjelenést, akkor érdemes a nádtető fedés mellett dönteni. Nem csak a régi időkben használták fel szívesen a nádat, jelenleg is népszerű építőipari terméknek számít. Rengeteg előnye van a nádtető fedésnek, leginkább a vízpartok közelében alkalmazzák. A kiváló hőszigetelésnek köszönhetően nyáron könnyen hűvösen tarthatóak a beltéri helyiségek, télen pedig költséghatékonyan fűthetőek. Nem kell tartani a vihartól, a jégesőtől, a havazástól, ugyanis a nád nem ereszti át a csapadékot. Annak érdekében, hogy mindezeket tekintve hosszú éveken át eleget tegyen az igényeknek a nádtető, hozzáértő szakemberek precíz munkájára van szükség. Fontos tényező a nád minősége, a dőlésszög, és a szerkezet tulajdonságai is, amihez hozzá lesz fogatva a nád. 6-8 évente elengedhetetlen a karbantartás, az esetleges hibák javítása, így a nádtető fedés kifogástalan állapotú maradhat.

Legyen elégedett az ingatlana megjelenésével, és energiahatékonyság szempontjából is! Használja ki a nádtető fedés előnyeit, és legyen Önnek is természetes anyaggal borított háza! Precíz kivitelezésre kerülhet sor, és hosszú évtizedeken át lehet elégedett, ha ránk bízza a nádtető fedést. Kiváló minőségű anyagokkal, korszerű eszközökkel dolgozunk, és nem csak a nádtető fedésben, hanem a karbantartást illetően is számíthat a segítségünkre. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről, és tudjon meg többet a nádtető alkalmazásának előnyeiről a www.nadteto-straatag.com weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-5210738-as telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a trimexen@gmail.com e-mail címre!