Szeretne tárolásra alkalmas eszközöket vagy termékeket más feliratokkal ellátni? Megoldást keres a régi adatok felülcímkézéséhez? Lehetősége van nyomtatható etikett címkék beszerzésére, amelyeket egyéni igénye szerint láthat el információval, és könnyen fedheti velük a régi jelöléseket.

A különböző árukon, a tárolásra alkalmas eszközökön, a csomagolódobozokon, és számos más esetben elengedhetetlenek a feliratozott címkék. Számos információra van szükség az azonosításhoz, a csoportosításhoz, a problémamentes szállításhoz, amelyek mind elérhetővé válnak a matricázásnak köszönhetően. Ezek tartalmazhatnak kódot, vonalkódot, leírást, és más adatokat is. Ha már nem jól láthatóak, vagy változtatás történt, nem maradhat el a felülcímkézés. Erre a célra szolgál a könnyen és gyorsan, egyéni igény szerint nyomtatható etikett címke. Nem szükséges a régi matricát fáradalmas eljárással eltávolítani, egyszerűen csak rá kell ragasztani az új öntapadós etikett címkét. Attól függően, hogy pontosan mekkora felületről, milyen alakú és típusú termékekről van szó, más-más nyomtatható etikett címkék alkalmazása javasolt. Egy helyről beszerezhet egymástól eltérő matricákat, így bárhol szeretné a felülírást elvégezni, gördülékenyen oldhatja meg a feladatot.

Feledkezzen meg a fárasztó és hosszadalmas eltávolító munkálatokról, hiszen van ennél sokkal jobb megoldás! Fedje a régi feliratokat új öntapadós etikett címkékkel! Ezeket többféle kiszerelésben és méretben rendelheti meg cégünk, a Micro-trend Bt. széles kínálatából. Nagy fedőképességű, nyomtatható etikett címkék állnak a rendelkezésére különböző változatban, amelyek lehetővé teszik a széles körű felhasználást. Az eltérő felületeken is kiváló minőségben nyomtatott matricákat helyezhet el. Amennyiben szüksége van más típusú öntapadó címkékre, szintén érdemes a www.micro-trend.hu internetes oldalon tájékozódni. Bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címre!