Az engedély szerinti szakkíséret megszervezése a túlméretes szállítmányok szállításának feltétele. A szabályos szállításnak minden részletében szabályosnak kell lennie.

A fuvarozás területén speciális esetnek számít, amikor nehéz rakományt, nagy mérettel rendelkező árut szállítanak. Ilyen rakomány lehet gép, berendezés vagy akár egy méretes csomag is. A teherfuvarozás megszervezéséhez nemcsak optimális útvonal, engedélyek vagy eszközök kellenek, hanem az engedély szerinti szakkíséret megszervezése is.

Az engedély szerinti szakkíséret megszervezése az érvényes szabályozások értelmében minden fuvarozásnál kötelező, ahol a meghatározott össztömeget vagy tengelyterhelést és méretet meghaladó járművel, szállítmánnyal indulnak útnak. Az engedély szerinti szakkíséret megszervezése, számokban kifejezve, a 40 tonna össztömeget meghaladó járművek esetében kötelező. Ezt a közlekedésbiztonsági szempontok alapján állapítják meg az illetékesek. A szakkíséret azt jelenti, hogy a járművet több autóból álló kíséret követi egészen a célállomásig. A szakkíséret támogatja a haladást, figyelmezteti a többi járművet, valamint a forgalmat is irányítja a szükséges pontokon.

A túlméretes szállítmány fuvarozásának teljes megszervezését érdemes egyetlen csapatra bízni. Minket keres, ha a közelgő úthoz még nincsen megszervezve minden részlet és nem tudja, hogyan is kellene hozzáfognia. Önnek nem is kell, ez a mi feladatunk. A Nemzetközi Szállítási Szolgáltató Bt. teljes körű szolgáltatást nyújt minden ügyfélnek, aki a fuvarozást speciális rakománnyal tervezi lebonyolítani, többek között az engedély szerinti szakkíséret megszervezésében is. A www.veressped.com webcímen olvashat bővebben a cégünk tevékenységéről és ismerheti meg, hogy mit foglal magába a szolgáltatásunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, dolgozzunk együtt a fuvarozás területén! A 06-29-544-991, 06-29-544-992, 06-20-96-59-446 telefonszámok egyikén vagy a  veressped@veressped.hu email címen vagyunk elérhetőek az engedély szerinti szakkíséret megszervezésével kapcsolatban.