Kedveli a gyógyvízben való fürdőzést, és szeretné a kikapcsolódást más programokkal is kiegészíteni? Hajdúszoboszlóra készül, és érdeklődik a szabadidős lehetőségek iránt? Tájékozódjon a hajdúszoboszlói programokról, és foglaljon szállást különleges környezetben!

Az emberek a munkahelyi elfoglaltságok mellett igyekeznek szabadnapokat biztosítani a kikapcsolódásra. Az egészséges életmód része a pihenés is, amire lehetőség szerint fontos, hogy rendszeresen sor kerüljön. Sokan kedvelik a gyógyvizeket, és szívesen utaznak olyan helyre, ahol tudnak fürdeni is. Hajdúszoboszló egy nagy hírű város, ahol gyógyfürdőt működtetnek, és lehetőség van a szabadidő eltöltését más elfoglaltságokkal is kibővíteni. Sok hajdúszoboszlói programra van lehetőség, amelyek minden korosztály tetszését elnyerik. A hajdúszoboszlói programok keretén belül megismerheti a település történetét, és megtekinthet több épületből álló múzeumot. Az aktív pihenés része a sportolás is, aminek segítségével könnyebben megőrizheti az egészségét, és megelőzheti a betegségek kialakulását. Ellátogathat a szabadidőparkba, és használhatja a kültéri fitnesz park eszközeit is. Közkedvelt hajdúszoboszlói program a kalandpark meglátogatása, ahol a gyermekek és a felnőttek kipróbálhatják, mennyire merészek és ügyesek. Ha Ön szeret horgászni, kedveli a vízparti környezetet, akkor érdemes a közelben található horgásztavat felkeresni. Ez egy rendkívül jó hajdúszoboszlói program, ahova ellátogathat akár a családjával vagy a barátaival együtt is. A város közismert fürdőhely, és egyre szélesebb körben kedvelt, mivel rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár mindenkire. Ha szeretne egy kellemes hétvégét eltölteni a szeretteivel, akkor utazzon ide!

Változatos hajdúszoboszlói programok várják egész évben, ezért érdemes a szabadnapjait itt eltölteni! Online bármikor informálódhat a különféle lehetőségekről, és kényelmesen pihenhet Hotel Barátság szálláshelyünkön. Kedvező áron veheti igénybe színvonalas szolgáltatásunkat, többféle ajánlattal várjuk. Informálódjon részletesen a www.baratsag.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-52-558592-es telefonszámon, vagy a sales@baratsag.hu e-mail címen!