túlméretes szállítmányok szállítása komplikált feladat, ha nem velünk dolgozik. Bízza ránk a szállítás, fuvarozás megszervezését és minden akadály elgördül az útból!

A fuvarozás csak elsőre tűnik egyszerű feladatnak vagy még úgy sem. Gyakran hosszú útvonalat kell bejárnia a járműnek, amin nagy mennyiségű, nagy súlyú és méretű szállítmány utazik a cél felé. A kiindulási pont és az érkezés között nemcsak sok ezer kilométer van, hanem gyakran akadályok is, amiket komoly logisztika árán lehet leküzdeni. A túlméretes szállítmányok szállítása szakmai segítség nélkül nem valósulhat meg.

Forduljon hozzánk, mert a specialitásunk a túlméretes szállítmányok szállítása! Mindenben állunk az ügyfelek rendelkezésére, minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy a jármű a rakománnyal célba érjen. Ilyen szolgáltatás praktikus megoldás gyárak, vállalatok számára, ahol alkalmanként vagy rendszeresen kell szállítmányt fuvarozni.

túlméretes szállítmányok szállítása közúton történik, mert ez gyors és gazdaságos módja a fuvarozásnak. A megfelelő jármű, a szállítmány biztonságos rögzítése mellett egyéb részletekre is ügyelni kell. A jogszabályok betartása, a kötelező engedélyek beszerzése még nem elég. A szállításhoz olyan útvonal kell, ami nem hiúsítja meg a fuvarozást, a járműnek pedig szakmai kíséretet is biztosítani kell, eszközöket, berendezéseket vinni. Mindez az ügyfél számára optimális költségvetést jelent, kiszámítható projektet és a termékei sértetlenségét. Segítünk abban, hogy a túlméretes szállítmányok szállítása a tervek szerint történjen meg.

A fuvarozásnak nem kell bonyolult tevékenységnek lennie, főleg nem akkor, ha az útvonal megszervezéséről, a szállítás támogatásáról van szó. Forduljon bizalommal a Nemzetközi Szállítási Szolgáltató Bt.-hez, ha professzionális szolgáltatást szeretne igénybe venni fuvarozáshoz, túlméretes szállítmányok szállításához! Minden lépést megtervezünk és megszervezünk, Önnek már csak útjára kell indítani a szállítmányt. A www.veressped.com honlapon találja elérhetőségeinket: 06-29-544-991, 06-29-544-992, 06-20-96-59-446 veressped@veressped.hu.