Bővíti az árukészletét, és nagyobb helyre van szüksége a tároláshoz? Új ipari létesítmény működéséhez szükséges tároló berendezését végzi? Számos megoldásra van lehetőség a raktártechnika területén, érdemes olyan szakemberekkel felvenni a kapcsolatot, akik egyéni kérése szerint biztosítják a megfelelő eszközöket.

A különböző iparágakban sokféle tevékenység folyik, mivel különböző termékeket állítanak elő. Fontos az alapanyagok, a félkész termékek, és az alkatrészek, egyéb áruk tárolásáról is gondoskodni. Erre a célra raktárhelyiségeket alakítanak ki, és számos esetben nagy alapterületre van szükség. A tárolókat külön erre alkalmas berendezéssel kell ellátni, ugyanis csak így lehet a feladatokat hatékonyan és gördülékenyen teljesíteni. A raktárosok különböző gépekkel végzik az elhelyezést és a szállítást, aminek elegendő helyet kell biztosítani. Lényeges, hogy olyan raktártechnikai eszközökkel rendelkezzenek, amelyek könnyen megközelíthetőek, és biztonságosan lehet rajtuk nagyobb súlyt is elhelyezni. Ajánlott az erős, fémvázas polcrendszerek alkalmazása, amelyek a raktártechnikai eszközök közül a leginkább elterjedtek. Olyan módon kell a különböző eszközöket és anyagokat tárolni, hogy azok jól elkülöníthetőek legyenek, de nagyobb mennyiségben is elférjenek. Fő szempont a raktártechnikai felszerelés megválasztásánál a helytakarékosság, az időtállóság és a biztonság. Ezek a termékek nem csak az ipar területén hasznosíthatóak nagyon jól, hanem sok olyan intézményben és szolgáltatóhelyen, ahol iratok átlátható tárolására, vagy napi használatban lévő anyagok raktározására kerül sor.

Rendezze be a raktárt a legmegfelelőbb raktártechnikai eszközökkel, amelyek az adott munkaterületet a leginkább kiszolgálják! A MAXI-SZER Kft. munkatársaiként mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyéni igényei szerint, könnyen és gyorsan tudja az ideális környezetet kialakítani. Ehhez biztosítjuk a legjobb minőségű, időtálló, strapabíró állványokat és polcokat. Rakodólapos, nagy- és kispolcos állványrendszerek egyaránt a rendelkezésére állnak. Informálódjon korszerű raktártechnikai megoldásainkról a www.maxiszer.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-2685760-as telefonszámon, vagy a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!