Építkezik, és az ingatlan befedéséhez lapostetőt választott? Szeretné a legjobb megoldást annak érdekében, hogy minél költséghatékonyabban tudja az épületet fenntartani? Bővíti a vállalkozását, és újabb telephelyet létesít, ahol gondoskodni kell a lapostető megfelelő kivitelezéséről? Ne feledkezzen meg a lapostető hőszigetelésről, amit hozzáértő szakemberek gyorsan és precízen elvégeznek!

A családi házak kivitelezése során sokan választják a hagyományos tetőszerkezet helyett a lapostetőt. Energetikai szempontból nagyon fontos, hogy az új épület megfeleljen az előírásoknak. Megfelelő módon szükséges a lapostető hőszigetelést elvégezni annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen az energiafelhasználás. A lapostető hőszigeteléssel foglalkozó szakemberek szemlét tartanak, felmérik az ingatlan adottságait, és a tervek szerint teljesítik a feladatokat. Az építkezőt tanácsokkal látják el, és ha szükség van változtatásokra, ezeket is elvégzik. Ha Ön valamilyen tárolóhelyiséget, műhelyt, vagy más épületet épít lapostetővel, akkor is tanácsos a lapostető hőszigetelést kérni. A többlakásos épületek többsége lapostetővel rendelkezik, amelyeknél időközönként ellenőrizni kell az állapotot, és nem maradhatnak el a szükséges felújítási munkálatok. Az ipari parkok és bevásárlóközpontok nagyrészt szintén lapostetővel épülnek, ahol óriási munkát jelent a szigetelés. A lapostető hőszigetelés nagyon fontos teendő, mivel biztosítja, hogy az épület optimális hőmérséklete megtartható legyen. A fűtési költségeket jelentős mértékben lehet csökkenteni, ha sor kerül a szakszerű lapostető hőszigetelésre. Nagyon sok múlik a jó minőségű anyagok felhasználásán, az új technológiák alkalmazásán, és a precíz munkavégzésen.

Tegyen az épület hatékony megóvásáért, akadályozza meg a meleg levegő gyors távozását a plafonon keresztül lapostető hőszigeteléssel! Ha szeretné, hogy precíz, időtálló lapostető hőszigetelés kivitelezése valósuljon meg rövid időn belül, akkor válassza cégünket, az Aqua-Szig Bt.-t! Informálódjon a tevékenységünkről a www.minosegitetoszigeteles.hu internetes oldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9341490-es telefonszámon, vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen!