Ipari terület felszerelésére kerül sor, ahol nagy szükség van mérőeszközökre is? Lecseréli a régi műszereket, vagy szeretné ezek kiváló állapotát továbbra is megőrizni? Fontos, hogy meghatározott időközönként sor kerüljön a mérőeszközök kalibrálására, így biztos lehet benne, hogy mindig pontos adatokkal dolgozik.

A különböző anyagok mennyiségének, nyomásának, áramlásának mérése elengedhetetlen minden területen. Nem csak az iparban, hanem más környezetben is szükség van az adatok dokumentálására, a rendszeres ellenőrzésre, ugyanis csak így működtethetőek biztonságosan a rendszerek. Ha Ön mérőeszközök telepítésére vagy cseréjére készül, emellett bizonyára fontosnak tartja a költséghatékony üzemeltetést is. Ennek érdekében nem szabad a mérőeszközök kalibrálásáról megfeledkezni. A pontos mérési eredmények biztosításához szükség van a mérőeszközök kalibrálására, amely során meghatározzák a szakemberek az összefüggést a mérőeszközök értékmutatása, és a mérendő mennyiség valós tulajdonságai között. A mérőeszközök kalibrálásáról bizonyítvány készül, amire szükség van a rendszerek működtetése során. Lényeges, hogy a kalibrálást nem szabad a beszabályozással összetéveszteni, ugyanis nem kerül sor beállításra, míg a beszabályozással ezt is elvégzik a szakemberek. Ha gondoskodik a mérőeszközök kalibrálásáról, rengeteg kellemetlenségtől, plusz kiadásoktól óvhatja meg magát és a vállalkozást. A rendszeres ellenőrzésnek, a megbízható készülékek használatának, és a kalibrálásnak köszönhetően eredményesen, költséghatékonyan láthatja el a feladatokat.

Ne feledkezzen meg a mérőeszközök kalibrálásáról, ugyanis jelentős mértékben ettől függ a precíz munkavégzés! Bízza ránk a feladat elvégzését! Saját kalibráló laboratóriumot működtet cégünk, a Flow-Cont Kft., így megbízható helyen kerülhet sor a mérőeszközök kalibrálására. Ha szeretne a szolgáltatásainkról, a gyártmányainkról bővebben informálódni, látogasson el a www.flowcont.hu weboldalra! Egyéni igényeivel pedig keressen bennünket a 06-1-4650802-es telefonszámon, vagy az info@flowcont.hu e-mail címen!