Repedés jelent meg az ingatlana falán? Szeretné ennek okát megszüntetni? Régi ház alapjával van probléma, amire megoldást keres? Lehetőség van az alap megerősítésére, aminek köszönhetően újra kiváló állapotú lehet az ingatlan szerkezete, azonban fontos, hogy szakemberek végezzék a munkát, és a megfelelő eljárás alkalmazására kerüljön sor.

Minden építkezésnél a legelső teendő a földmunkák elvégzése után az alap megépítése. Ennek a munkának megvannak az előírásai, amelyeket szigorúan be kell tartani. Az épület kivitelezése csak akkor folytatható tovább, ha a megtervezett alap elkészült. Ha bármilyen hiányosság észlelhető, akkor el kell végeztetni az alap megerősítést annak érdekében, hogy a lakók biztonságos otthonban élhessenek, és később ne történjen semmilyen változás az ingatlan falazatában. A régi épületeknél előfordulhat, hogy utólagos alap megerősítésre van szükség, aminek több oka lehet. Ha komoly repedést vesz észre a falazaton, vagy bármilyen süllyedést észlel az épületben, akkor fontos minél hamarabb szakembereket keresni, akik megfelelően javítják a hibákat, és a segítségükkel sor kerülhet az alap megerősítésére. A munkálatok előtt megvizsgálják az épület állapotát, kiderítik a probléma okát, aminek mindenképp lényeges a megszüntetése. Az alap megerősítés elvégzése után újra biztonságban érezheti magát az otthonában, és örülhet, mivel így nagyobb az ingatlan értéke. Senki nem vásárol szívesen olyan használt házat, ahol bármilyen probléma merül fel az alappal kapcsolatban. Emiatt ezt a problémát az eladónak vagy a vevőnek meg kell oldani. Keressen olyan kivitelezőt, aki tapasztalt ezen a területen, és újra lakhatóvá teszi a családi házat!

Állítsa helyre az ingatlan állapotát az alap megerősítésével, ezáltal növelheti ennek értékét! Ha szeretne ingyenes helyszíni felmérést kérni, és az alap megerősítését hozzáértő szakemberekre bízni, vegye fel a kapcsolatot cégünk, a Mérnökangyal Kft. munkatársaival! Mikrocölöpözést vagy tömörítő cölöpözést alkalmazunk, amivel megállítható az épületsüllyedés. Szerezzen bővebb információt a www.angyalhazak.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-3701601-es telefonszámon, vagy az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címen!