A napelem telepítés az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, de az energiaárak drágulásával még inkább megnőtt iránta a kereslet. Ez mindenképpen pozitív dolog, de fontos, hogy ne kapkodjunk, hiszen, ahogy a mondás tartja, hamar munka ritkán jó. A napelemek telepítése során rendkívüli precizitásra van szükség.

Ahhoz, hogy a napelemes rendszer az elvárásoknak megfelelően tudjon működni a későbbiek folyamán, a telepítés előtt rengeteg tényezőt figyelembe kell venni. Az optimális teljesítmény eléréséhez a napelem telepítés kritériumainak döntő többségét nem szabad félvállról vennünk, különben a kiépítés után szembesülhetünk hanyagságunkkal, ráadásul ezeket a hibákat utólag nehéz kijavítani. Mulasztásunk „gyümölcse” nem kizárólag a vártnál nagyságrendekkel kevesebb megtermelt áram lesz, hanem a sokkal rosszabb megtérülés is.

A helyszíni felmérés során nem csak a napelem telepítéshez szükséges információkat gyűjtjük be, hanem tájékoztatjuk is az érdeklődőt az esetleges veszélyforrásokról, kockázatokról. Az esetek többségében a nem megfelelő tetőszerkezet vagy az árnyékolás jelenti a legnagyobb kihívást. Ezek azonban olyan helyzetek, amelyeket orvosolni tudunk.

Cégünk, a Gershoj Energia Kft., teljes körű szolgáltatást nyújt, kulcsrakész napelem rendszerek szakértői tervezésével és telepítésével, valamint napelemek értékesítésével foglalkozik. Szolgáltatásunkat mind magánszemélyek, mind vállalatok számára biztosítjuk. Munkánkba precizitást, lényegre törő letisztultságot és kompromisszummentes minőséget implementálunk, így garantáljuk, hogy kihozzuk a maximumot a napelem telepítésből.

Amennyiben Ön is a napelem telepítés iránt érdeklődik, bízza magát szakértő csapatra! Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.gershojenergia.com weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel, keressen minket bizalommal a +36 30 894 6152-es telefonszámon vagy írjon a napelem@gershojenergia.com e-mail címre! A nagy érdeklődés miatt lehetséges, hogy telefonon nem tud elérni minket, e-mailben azonban biztosan válaszolni fogunk!