Szeretné a személyiség modelleket megismerni? Érdekli Önt a lelkiállapot és a magatartás összefüggése? Ha elolvassa Szabó Margit kéziratát, információkat gyűjthet a személyiségről.

Minden embert ér sokféle külső hatás, amelyek különböző helyről érkeznek. A családi viszonyok meghatározó szerepet játszanak az ember életében, és emellett fontos a munkahelyi légkör is. Napjainkban egyre stresszesebbek a mindennapok, amit nem mindenki tud kezelni.

Ha valaki megfelelő önismerettel rendelkezik, akkor az óriási előnyt jelent az életében. A környezeti hatások már gyermekkorban észlelhetőek. A gyermekek nyitottak, nagy a bizalmuk, és elfogadnak sok mindent. Példának tekintik a szüleiket, ezért nagy felelősség a gyermeknevelés. Ha nem megfelelő a családi környezet, nem kiegyensúlyozott a szülők lelkiállapota, ezt a gyermek észreveszi, és hatással van rá.

Az oktatásban a tanulók nem kapnak önismerettel kapcsolatos információkat, pedig erre nagy szükség lenne. A személyiségfejlődésük során ezek nagy segítséget nyújtanának, sok mindenre választ kaphatnának, és könnyebben megoldhatnák a különböző problémákat.

Szabó Margit kéziratában találkozhat a személyiség modellekkel, és megismerkedhet a külvilági hatások következményeivel. Szabó Margit kéziratából megtudhatja, hogy milyen összefüggések vannak az érzelmi folyamatok és a viselkedési formák között. Olvashat arról is, hogy a lelkiállapot hogyan befolyásolja a magatartást.

Egy megfelelő önismerettel rendelkező fiatal könnyebben választ magának foglalkozást, kiegyensúlyozottak lesznek a párkapcsolatai, és ő maga is jó hatással lesz a környezetére. A lelkileg egészséges ember pozitívan gondolkodik, nyugodtan viselkedik, és nem jellemző rá semmiféle szélsőséges magatartási forma.

Ha időt fordít az önismeretre, és személyiségének fejlesztésére, akkor boldogabb élete lesz. Informálódjon a személyiség modellek dimenzióiról Szabó Margit kézirata segítségével a www.szmszm.hu internetes oldalon! Bármilyen kérdése van, tegye fel Szabó Margitnak a szabomargit4@gmail.com e-mail címen!