Szabadban tárolta az autóját, és kár keletkezett a jégeső miatt? Feltűnő nyomokat hagyott a változékony időjárás a járművén? Ha jégverés miatt keletkezett sérülés a gépjárművén, akkor célszerű minél hamarabb hozzáértő szakemberek segítségét kérni, akik elvégzik a jégkár javítást.

A városokban a többlakásos épületek tulajdonosai közül sok ember nem rendelkezik garázzsal. Előfordul, hogy nehezen megoldható a gépjármű zárt helyen történő tárolása, ezért a vezető a szabadban hagyja az autóját.

A rendkívüli időjárás komoly károkat okozhat az értékes vagyontárgyban, ami legtöbbször nem jelent műszaki problémát, hanem esztétikai hibák keletkeznek. A gépjármű állapotának megóvása érdekében nagyon fontos, hogy sor kerüljön a jégkár javításra, mivel így megelőzhetőek a további gondok.

Előfordulhat, hogy Önt utazás vagy parkolás közben éri jégeső, amikor nem tud a járművével fedett helyre beállni. A keletkezett kár következtében jelentős összegbe kerülhet a jégkár javítás, ezért lényeges a megfelelő kárrendezés.

A jégkár javítás előtt fontos, hogy lefotózza, jelölje a sérült részeket, jelentse be a káreseményt annál a biztosítónál, ahol Ön szerződéssel rendelkezik. A kárszakértő ellenőrzést végez, és megtörténik a jégkár javításra fordított összeg kifizetése.

A legjobb megoldás, ha garázst épít vagy vásárol, de biztosíthatja a jármű védelmét egy egyszerűen kialakított autóbeálló kivitelezésével is. Napjainkban egyre inkább kiszámíthatatlan az időjárás, ezért a melegebb és a hidegebb hónapokban is előfordulhat jégkár, aminek a javítása elengedhetetlen feladat.

Hozzáértő szakemberek precízen végzik el a jégkár javítást, így a régi, megszokott állapotban kaphatja vissza a gépjárművét. Forduljon cégünk, a Profi Egyengető Centrum Hálózata Kft. munkatársaihoz, és bízza ránk a jégkár javítását! Bővebben informálódhat a szolgáltatásainkról a www.pech-jegkar.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-3715733-as telefonszámon, vagy az info@pech-jegkar.hu e-mail címen.