Elhunyt hozzátartozóinak szeretne sírkövet készíttetni? Családtagja temetése után emlék elhelyezésére készül? Lehetősége van gránit sírkő rendelése mellett dönteni, amit gyakorlattal rendelkező szakemberek kiviteleznek egyéni kérése szerint.

Mindenki családjában történik valami miatt tragédia, amikor elveszítenek egy családtagot. Az elhunyt hozzátartozó búcsúztatására megemlékezést tartanak a temetésen, amin részt vesznek a rokonok és az ismerősök. Az elveszített ember emlékére olyan sírkövet készíttetnek, ami hosszú ideig jelzi, hogy ki nyugszik azon a helyen.

Ha Ön ilyen feladat előtt áll, akkor célszerű tájékozódni, és a lehetőségeket megismerni. A legjobb választás a gránit sírkő megrendelése, amit a szakemberek precízen, szép kivitelben készítenek el. Különböző alakú, más-más mintákkal ellátott gránit sírkövek közül választhat, és egyéni elképzelései szerint is kérheti a kivitelezést.

A gránit sírkő készülhet egy- vagy kétszemélyes változatban is, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást. Sokan döntenek teljesen zárt gránit sírkő mellett, és vannak, akik olyan módon kérik a kialakítást, hogy lehessen virágokat ültetni a sírhelyen.

Megválaszthatja a bevésésre kerülő szöveget, a díszítést, és rendelhet különféle tartozékokat is, táblákat vagy vázákat. Szépen kivitelezett gránit sírkővel méltó emléket állíthat szeretett hozzátartozóinak, és bármikor látogathatja a sírhelyet, ahol felidézheti a régmúltat.

A szakemberek figyelembe veszik a rendelkezésre álló terület méretét, az Ön kéréseit, és a megbeszéltek szerint elvégzik a munkát. Később lehetőség van a gránit sírkő tisztítására, felújítására, így hosszú éveken át megőrizheti a sírhely jó állapotát.

Készíttessen időtálló, igényesen kialakított gránit sírkövet elhunyt szerettének! Forduljon bizalommal cégünk, a Hungránit Bt. munkatársaihoz, és ossza meg egyéni igényeit! Egyes, másfeles, dupla és urna sírkövek készítésével egyaránt foglalkozunk. Tevékenységünkről részletesen informálódhat a www.hungranit.hu weboldalon. Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-6170790-es telefonszámon, és a hungranit@gmail.com e-mail címen.