Több olyan kültéri tevékenységet végez, amihez szüksége van vízre, és szeretné a költségeket csökkenteni? Önellátásra törekszik, és a víz biztosítását is igyekszik megoldani? Kútfúrással bármikor vízhez juthat otthonában!

Ha kerttel rendelkezik, parkosít, vagy növényeket termeszt, akkor a szárazabb időszakban rendszeresen szüksége van vízre a locsoláshoz. Fáradalmas, és sok anyagi ráfordítással jár, ha ezt a hálózati vezetékből szeretné megoldani.

Lehetősége van kútfúrásra, aminek segítségével bármikor rendelkezésére áll a megfelelő mennyiségű víz. A szabadban hozzájuthat, és bármire felhasználhatja, ezért kényelmes és gazdaságos módszer.

A kútfúrás előtt szükség van az engedélyek beszerzésére annak érdekében, hogy elvégezhető legyen a munka, és hosszú távon tudja a kutat használni. Tájékozódjon, és keressen olyan szakembereket, akik gyakorlottak a kútfúrás területén, valamint segítenek Önnek az előkészületek elvégzésében is!

A műveletet megelőzően megtörténik a pontos hely kijelölése, az ellenőrzések elvégzése. A szakemberek javaslatokat tesznek, és a leginkább megfelelő helyen végzik el a kútfúrást. A tevékenység befejezése után megtörténik a kipróbálás, így Ön is meggyőződhet róla, hogy jól működik a kút.

A jelenlegi időjárási viszonyok miatt a melegebb hónapokban egyre többször van csapadékmentes időszak, és emelkedik a napi hőmérséklet, ami megviseli a növényeket. Ha Ön kútfúrást végeztet, akkor mindig rendelkezésére áll az a vízmennyiség, amivel pótolhatja az elmaradt esőt, és gondoskodhat a növényeiről. Amennyiben növénytermesztéssel vagy állattenyésztéssel foglalkozik, akkor ez különösen fontos, ezért jó, ha él ezzel a kiváló lehetőséggel.

Egy háztartásban több olyan teendő adódik, amikor szükség van a kerti eszközök, a szerszámok, vagy a gépjárművek tisztítására. Költséghatékony megoldás, ha kéri a kútfúrást.

Használja ki ennek előnyeit, bízza ránk a feladat lebonyolítását! Teljes körű szolgáltatással, tíz év garanciával vállaljuk a kútfúrást a Guth-1640 Bt. munkatársaiként. Bővebb információért látogasson el a www.guth1640.hu weboldalra, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-2944550-es telefonszámon, vagy a guth1640bt@googlemail.com e-mail címen!