Elkopott henger vagy tengely felületének javítása vált elengedhetetlenné? Csapágyhelyek esetében van szükség az eredeti állapot visszaállítására? Számos esetben segít az elektromos fémszórás alkalmazása, ami hatékony megoldást nyújt a kopás ellen.

A berendezésekben, a gépekben, a járművekben rengeteg alkatrész található, amelyek kifogástalan működése elengedhetetlen. A külső tényezők, a rendszeres használat, a nagy igénybevétel elhasználódást, többek között kopást eredményezhet. Ilyenkor fontos a felületek időben, megfelelő módon történő kezelése.

Különböző eljárások alkalmazására van lehetőség, sok esetben az elektromos fémszórást célszerű választani. Ennek a módszernek számos előnye van a hegesztéssel szemben:

  • Nem kell a repedéstől, töréstől tartani.

  • Utólagos feszültségmentesítő hőkezelésre nincs szükség.

  • Korlátlanul ismételhető a feladat elvégzése.

  • Költséghatékony és gyors eljárás.

Nem csak a kopás pótlására alkalmas az elektromos fémszórás, hanem az eredetinél kopásállóbb felület létrehozására is. A fémszórás rövid idő alatt elvégezhető, hatékony módszer, ami siklócsapágyak és főtengelyek esetében főként kiváló megoldást jelent.

Hozzáértő szakemberek segítségével könnyen orvosolhatja a felmerült problémákat. Bizonyára Önnek is fontos, hogy a feladatait minél hamarabb, gazdaságosan és precízen tudja megoldani, amire lehetősége van az elektromos fémszórásnak köszönhetően.

Hosszabbítsa meg az alkatrészek élettartamát, és gondoskodjon a kopás elleni védelemről kiváló módszerrel! Bízza cégünk, a WELDTECH HEGESZTÉSTECHNOLÓGIAI Kft. munkatársaira az elektromos fémszórást, amit számos esetben megéri alkalmazni! Rövid időn belül nyújtunk megbízható segítséget. A hegesztéssel szemben több szempontból előnyös fémszórást egyéni igények szerint végezzük, szükség esetén felszórható 69 HRC keményréteg is. Bővebb információért látogasson el a www.weldtech.hu weboldalra! Egyéni igényeivel keressen bennünket bizalommal a 06-34-551555-ös telefonszámon, vagy a weldtech@weldtech.hu e-mail címen!