A szélsőséges hatásoknak jól ellenálló tömítőelemre van szüksége? Olyan elemeket keres, amelyek hosszú időn keresztül eleget tesznek az igényeknek? A legjobb megoldás közvetlenül szimering gyártótól rendelni, így könnyen hozzájuthat a megfelelő típusú és mennyiségű termékekhez, többek között az FKM szimeringhez is.

A tömítőelemekre nagy szükség van szinte minden területen. Számos esetben elengedhetetlen két mozgó elem tömítése egymáshoz képest, ami a szimmeringek feladata. Többféle változat áll rendelkezésre, így minden célra elérhető a legmegfelelőbb típus.

A szimmering fémből, rugós részből, és gumiból álló gyűrű, aminek elsődleges szerepe a tömítés a mozgó alkatrészek határain. A rugós rész nyomja rá a gumitömítést a mozgó alkatrészre, amire nagy szükség van a főtengelynél, a vezérműtengelynél, erőátviteli rendszernél, és még sok más helyen.

A folyamatosan használt szimmeringek bizonyos idő után elhasználódnak, ami miatt nélkülözhetetlenné válik a csere. Több jel utalhat arra, hogy nem szabad a pótlást halogatni, gépjármű esetében például az olaj nagy mennyiségben történő fogyása, valamint a kékes színű kipufogófüst.

Vannak olyan területek, ahol kifejezetten VITON anyagból készült tömítésekkel lehet a feladatokat megoldani. Ezek az FKM szimeringek, ott töltik be kiemelt szerepüket leginkább, ahol a hőmérséklet vagy az egyéb környezeti viszonyok megkövetelik. Az FKM szimeringek kiválóan ellenállnak az olajokkal, az ásványi savak jelentős részével, az üzemanyagfajtákkal, valamint a hidraulikus folyadékokkal szemben is. A hőmérséklet tartományuk nagyon széles, így rengeteg helyen alkalmazzák ezeket a szimmeringeket.

A rozsdamentes rugónak köszönhetően tökéletesen töltik be a szerepüket az FKM szimeringek az élelmiszeriparban.

Ha kivitelezéssel vagy javítással foglalkozik, esetleg a saját berendezése vagy járműve kifogástalan működéséről szeretne gondoskodni, érdemes közvetlenül szimering gyártótól rendelni. Cégünknél, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft.-nél lehetősége van a célnak megfelelő termékeket gyorsan és kényelmesen beszerezni. Informálódjon a tevékenységünkről, és széles választékunkról a www.ktt.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy a ktt@ktt.hu e-mail címen!