Sporteseményre készül, és a győztesek jutalmazását készíti elő? Díszes ajándékot keres, ami örök emlékként szolgál? Egy szép serleg, aminek a felirata tartalmazza az elért eredményt, nagy örömet okoz.

Az emberek szabadidejükben különböző hobbikat űznek, amiket kedvtelésből végeznek. A gyakorlás során sokan válnak profivá az adott területen. Az országban többféle szövetség, egyesület és klub működik, ahol találkoznak a közösségek tagjai. Időszakonként versenyeket rendeznek, ahol mindenki megmutathatja a tudását. A rendezvényen díjazásra kerül sor, a legjobban teljesített résztvevők valamilyen ajándékot kapnak. Nagyon szép díj egy kupa, ami emlékeztet az eseményre.

Ha Ön foglalkozik ezzel a feladattal, akkor a díszes tárgy beszerzésekor kérheti a serleg feliratozását is. Többféle alakú és méretű serleget vásárolhat, dönthet klasszikus forma, vagy más kivitelezés mellett. Ezüst és arany szín is rendelkezésre áll, a talp és a kehely pedig lehet egyszerű vagy különleges.

A serleg feliratozás módját is Ön választhatja ki. Sor kerülhet nyomtatott feliratozásra vagy gravírozásra. Egyéni elképzelése szerint kérheti a serleg feliratozást, de megterveztetheti a készítőkkel is. Javaslatokat kaphat a méretet, a formát, és a betűméreteket illetően, így igényesen kialakított dísztárgyhoz juthat hozzá. Lehetősége van a vázlatot vagy a látványtervet megtekinteni, ami alapján elkészül a serleg feliratozás.

A verseny győzteseinek nagy örömet okoz, ha ilyen ajándékot kapnak, amit otthonukban kihelyezhetnek, és büszkén tekinthetnek rá, megmutathatják a későbbi években is. A sporteseményeken rendszeresen készülnek a szervezők az első helyezettek számára jutalommal. A győzteseknek többek között szép felirattal ellátott serlegeket adnak az eredményes munka elismeréseként.

Ismerje el a kimagasló teljesítményeket, valamint a részvételeket feliratozott serlegekkel! Cégünk, a Szabadi Sport Gravír Kft. különböző termékekkel várja, és vállaljuk a serleg feliratozást is egyéni kérés szerint. Informálódjon részletesen a www.sportgravir.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-1-4221778-as telefonszámon, vagy a sportgravir@t-online.hu e-mail címen!