Számos oka van, hogy miért nem szabad a futómű rendszeres ellenőrzéséről megfeledkezni. A rosszul beállított futómű különböző problémák kialakulásához vezethet. Plusz kiadásoktól és bosszúságtól is megkímélheti magát, ha időben sor kerül a futómű-beállításra.

Minden gépjármű esetében fontos a jó gumiválasztás, ezzel lehet a legtöbbet nyerni, emellett pedig lényeges a megfelelő futómű-beállítás is. Éppen ezért, amikor a kerekek cseréjére kerül sor, lényeges a futómű ellenőrzése is.

Bizonyára előfordult már Önnel, hogy járdaszegélynek ütközött, felszaladt a padkára az autójával, vagy kátyúkon át közlekedett. Mindezek gondot okozhatnak a futómű helyes beállítását illetően, ezért célszerű ellenőrizni. Hamarosan szükség lesz a téli gumik felszerelésére, amikor kiváló alkalom nyílik a futómű átvizsgálására is.

Az elállítódás nem csak a gumiknak rossz, hanem veszélyezteti a menetbiztonságot, ami miatt elengedhetetlen a futómű-beállítás. Nem érdemes kockáztatni, ugyanis a futómű-beállítás díja töredéke annak, ha esetleg károsodnak alkatrészek, és cserélni kell ezeket.

Ha kanyarodás után nem tér vissza a kormány az alaphelyzetbe, nyikorognak a gumik kisebb kanyarban is, egyenetlenül kopnak a gumik, vagy elhúz a jármű valamelyik irányba, akkor valószínű, hogy szükség van a futómű-beállításra.

Ne spóroljon a futómű-beállításon, hiszen sokkal költséghatékonyabb, mint emiatt meghibásodott alkatrészeket cserélni! Bármilyen ok miatt van szükség a futómű-beállításra, készséggel állunk a rendelkezésére Szappanos Autógáz szervizünkben. Minden eszközzel rendelkezünk a feladatok gyors és precíz elvégzéséhez, így rövid idő alatt sor kerülhet a futómű-beállításra.

Amennyiben autógáz szerelés, tartály csere, vagy más teendők ellátása miatt keres hozzáértő szakembereket, szintén érdemes hozzánk fordulni. Informálódjon a szolgáltatásainkról a www.autogazszereles.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-9447495-ös telefonszámon, vagy a szappanosautogaz@gmail.com e-mail címen!