Egerek jelentek meg az ingatlanában? Igyekszik az épületében a rágcsálók megjelenését megelőzni? Hatékony megoldást keres a helyiségben található kártevők elriasztására? Számos előnnyel jár az ultrahangos rágcsálóriasztó használata, ami többféle változatban áll rendelkezésre.

A lakóházakban, különösen a téli időszakban előfordul, hogy rágcsálók jelennek meg. Ez a jelenség több szempontból zavarhatja a lakókat. A tisztaság megőrzése nehezebb, ha a rágcsálók élelmiszerhez juthatnak hozzá, amit ha megbontanak, emberi fogyasztásra már alkalmatlan lesz.

Egerek jelenhetnek meg kamrákban, pincékben, és onnan különböző nyílásokon vagy vezetékek mentén bejuthatnak más helyiségekbe is. Nagyon fontos, hogy a lakók ezt meg tudják akadályozni, de a legjobb megoldás, ha megelőzik.

Az ultrahangos rágcsálóriasztó alkalmas a rágcsálók elriasztására, és nem vezet semmilyen probléma kialakulásához a használata. A különféle vegyszerekkel, mérgező anyagokkal ellentétben az elektromos rágcsálóriasztó nem okoz semmiféle szennyezést a környezetben. Ennek köszönhetően nagyon jól alkalmazható egészségügyi intézményekben, raktárakban, és más területeken is.

Az elektromos rágcsálóriasztó működtetése nagyon egyszerű, amihez áramforrásra van szükség. A készülék által kibocsátott ultrahangot az ember nem észleli, a rágcsálók viszont megijednek tőle, és elmenekülnek. Az eszköz óriási előnye, hogy nem pusztulnak el az élőlények, így a helyiségekben nem kell állattetemek megjelenésére számítani. Higiéniai és egészségügyi szempontból nagy jelentőségű, ezért ez a megoldás egyre népszerűbb.

Ha bármilyen rágcsálót észlel otthonában, vagy a munkakörnyezetében, könnyen el tudja távolítani a korszerű elektromos rágcsálóriasztó segítségével. Nem kell csapdákkal, ragasztókkal, és mérgezést okozó anyagokkal foglalkozni. Nem jelentkezik semmiféle káros hulladék, így ezek összegyűjtéséről sem kell gondoskodni. Minden intézménynek és vendéglátóhelynek ajánlható ez a módszer, mivel észrevétlen módon történik a kártevők elriasztása.

Tegye tisztává és rágcsálómentessé az épületet ultrahangos rágcsálóriasztó használatával! Többféle termék közül választhatja ki a legmegfelelőbbet a www.ragcsaloriaszto.hu weboldalon. Cégünk, a FOREL Elektronikai Kft. különböző rágcsálóriasztókkal várja, valamint megtalálhatóak széles kínálatunkban a kullancs- és rovarriasztók, a nyestriasztók, a madárriasztók is. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-30-2267445-ös telefonszámon, vagy az info@ragcsaloriaszto.hu e-mail címen!