Szeretne biztonságos, komfortos, egyéni igényei szerint kialakított családi házat, ahol jól érezheti magát a hét minden napján? Megbízható megoldást keres annak érdekében, hogy minél hamarabb be tudjon költözni? A könnyűszerkezetes házak tervezésére és kivitelezésére lehetőség van generálkivitelező segítségével, így rendkívül egyszerűen és gyorsan valósíthatja meg a terveit.

A legtöbb ember vágya saját családi házban élni, ahol a szomszédoktól távolabb, nyugodt és szép környezetben lehet kikapcsolódni, pihenni. Az udvar, a kert alkalmas különféle szabadtéri tevékenységek űzésére, növények gondozására, nagyobb állatok nevelésére, így minden lakó egyéni érdeklődési köre szerint töltheti a szabadidejét. A családi ház építésére többféle módon kerülhet sor, mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást.

Számos előnye van a könnyűszerkezetes házak tervezésének, ezért érdemes Önnek is ezzel a lehetőséggel élni. Ugyanakkora bruttó alapterület mellett sokkal nagyobb nettó alapterülettel számolhat, mint a téglaház esetében. Nincs szükség vízre a kivitelezés során, így nem kell száradási idővel számolni, az év bármely részében megoldható az építkezés az időjárási viszontagságoktól függetlenül. A gyors, gépesített szerelési technológia lehetővé teszi, hogy néhány hónapon belül beköltözzön álmai otthonába.

Ha környezetbarát módszert szeretne alkalmazni, vagy gondol arra is, hogy később esetleg sor kerül a belső átalakításra, akkor szintén érdemes a könnyűszerkezetes ház tervezése mellett dönteni. A költségvetés tételei könnyen és pontosan behatárolhatóak, amennyiben megbízható szakemberekkel működik együtt. A legjobb megoldás a könnyűszerkezetes ház tervezését generálkivitelezőre bízni, így mindent egy kézben tudhat. Nem kell a munkálatok összeszervezésével, a munkafolyamatok rendszeres ellenőrzésével időt töltenie, és a megbeszélt határidőn belül veheti át az ingatlan kulcsait.

Keresse bizalommal cégünk, a Mérnökangyal Kft. munkatársait, és ossza meg egyéni elképzeléseit! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül tudjon az új otthonába beköltözni. Informálódjon a korábbi munkáinkról, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.angyalhazak.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-3701601-es telefonszámon, vagy az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címen!