Kivételes alkalomra készül, és ehhez illő díszt vagy ajándékot tervez? Ünnepséget rendez, és meglepetéssel szeretne a vendégek számára szolgálni? Jégszobor rendeléssel nem mindennapi látványt nyújthat a szeretteinek és a résztvevőknek.

Az év során a lakóhelyeken többször rendeznek különböző összejöveteleket, programokat, ahol előadásokkal vagy műsorokkal kedveskednek az ott élők, és az oda látogatók számára. A téli időszakban többféle szabadtéri programra van lehetőség, az ünnepek közeledtével a településeken és a városokban dekorációkkal díszítik az utcákat és a tereket, amelyek közül kiemelkedő egy különleges, jégből készült alkotás.

Jégszobor rendeléssel nagy meglepetést szerezhet a látogatóknak, akiknek különleges élményben lesz részük, mivel egy ilyen szobor nem mindennapi látvány. Sportrendezvényre, vagy más alkalomra is kitűnő ötlet a jégszobor rendelés. Ha családi összejövetel alkalmából szeretne a rokonainak kedveskedni, akkor nagy örömet okozhat, ha jégszobor rendeléssel készül.

A téli szezonban a szálláshelyek, az éttermek, és az egyéb vendéglátóhelyek kidíszítik az épületet, és a körülötte található szabad területet. Ha szolgáltatóként él a jégszobor rendelés lehetőségével, akkor még különlegesebbé teheti a vendégek számára az ott töltött napokat.

A szebbnél szebb alkotásokat egyéni kérés szerint is elkészítik a szakemberek, így olyan jégszobor rendelésével teheti szebbé a környezetét, ami teljes mértékben megfelel az elképzeléseinek. A művészek mindent megtesznek annak érdekében, hogy elnyerje a tetszését az alkotás, és mások is örömmel gyönyörködjenek benne.

A jégszobrok felkeltik minden ember figyelmét, gyermekek és felnőttek egyaránt szívesen tekintik meg az ilyen alkotásokat. Központi, esküvői, ünnepi díszek, állatos, járműves, és más típusú jégszobrok rendelésére egyaránt van lehetőség.

Gyönyörködjön az egyedi jégszobrokban a saját környezetében! A korábban elkészült alkotásokat megnézheti a www.iceart.hu internetes oldalon, ahol többet megtudhat cégünk, az Ice-Art Bt. szolgáltatásáról. Egyéni igényeivel pedig keressen bennünket a 06-20-9495032-es telefonszámon, vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!