Vizesedést tapasztal a pincéjében? Nem szívesen tartózkodik a helyiségben, és félti az ott tárolt vagyontárgyakat? Megoldhatja a problémát utólagos pinceszigeteléssel, amire többféle módszerrel kerülhet sor. Hozzáértő szakemberek rövid időn belül, helyszíni felmérést követően tesznek eleget a kérésének.

Sok családi ház kivitelezése alkalmával sor kerül pince építésére is a lakott helyiségek alá. A pincét nagyon jól ki lehet használni, ezért sokan kedvelik. Kialakítható műhely, tároló, kazánház, és más célra használt helyiség. Itt tárolhatóak a különböző szerszámok, gépek, a tüzelőanyag, és egyéb berendezések.

Bizonyára Ön is óvja az értékeket a pincéjében, ezért ha azt tapasztalja, hogy vizes a fal, vagy vízszivárgás történik, akkor keressen olyan módszert, ami megoldja a problémát!

Napjainkban nagyon sok technológia alkalmazására van lehetőség, a szakemberek nagy tudással rendelkeznek, és különböző javaslatokat tesznek. Leggyakrabban a régebben épült ingatlanoknál fordul elő a vizesedés, ezért ezeknél több helyen kell elvégezni a pince vízszigetelést.

Senki nem tartózkodik szívesen olyan helyiségben, ahol rossz a levegő, nyirkos a fal, vagy befolyik a víz. Megoldható az utólagos pinceszigetelés, ezért számos esetben célszerű ezt kihasználni.

Az emberek a nyaralójuknál és a gyümölcsös kertjeikben is építenek pincét, ahol szintén fontos az ideális körülmények kialakítása, a falak megóvása, és a nem megfelelő állapot megszüntetése.

Nagyobb épületeknél, többlakásos társasházaknál, és intézményekben is előfordulhat, hogy szükség van a pince vízszigetelésre. A lakók, vagy az adott területen dolgozó emberek közösen használják ezt a helyiséget, ami többféle funkciót lát el.

Sokat tehet az ingatlan állagmegóvása érdekében, és az érték megőrzéséért, ha elvégezteti az utólagos pinceszigetelést. Nyugodtabban tartózkodhat a pincében, nem kell féltenie az ott tárolt anyagokat, vagyontárgyakat, ha újra szárazak a falak.

Óvja az ingatlanát, és fordítson gondot a pince állapotára is! Többféle eljárással dolgozunk, amelyek közül az adott területen legmegfelelőbb módszert alkalmazzuk az Aqua-Szig Trade Kft. szakembereiként. Informálódjon a szolgáltatásunkról a www.basa-falszigeteles.hu internetes oldalon, és kérje a segítségünket a 06-70-2644349-es telefonszámon, vagy a pbasahidi@gmail.com e-mail címen!