Építőipari tevékenységekkel foglalkozik, és szeretne biztosítási védelmet? Felelős műszaki vezetőként fontos Önnek, hogy megfelelő szerződéssel rendelkezzen? Kivitelezői felelősségbiztosítás segítségével nyugodtabban végezheti a tevékenységét.

Az építőipar területén különböző beruházások folynak, nem csak új épületek felállítására kerül sor, hanem a meglévők bővítésére és felújítására is. A kivitelezéseket végző cégek törekednek arra, hogy a megfelelő munkavégzés érdekében megelőzzék a baleseteket, és a különböző veszélyes helyzetek kialakulását. A szakemberek sokféle géppel és berendezéssel dolgoznak, a teendőket a megfelelő szaktudással tudják ellátni.

A munkálatok megkezdése előtt nagyon fontos a kivitelezői felelősségbiztosítás megkötése, mivel így eleget tudnak tenni a követelményeknek, nyugodtabban végezhetik a feladatukat, és számíthatnak a biztosítási védelemre. Ha baleset történik, vagy valamilyen káresemény fordul elő, akkor a szerződés feltételeinek megfelelően az adott biztosítótársaság kifizeti a kártérítést.

A szerződés kiválasztásakor fontos, hogy megismerje a kivitelezői felelősségbiztosítás szolgáltatásait, díjait annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb mellett tudjon dönteni. A biztosítók sokféle ajánlattal szolgálnak, amelyeket érdemes összehasonlítani. Ennek a feladatnak az elvégzéséhez tanácsos segítséget kérni, és a szerződést körültekintő informálódást követően megkötni.

A kivitelezői felelősségbiztosítás alapvetően fontos, mivel káresemény esetén nem Önnek kell a kártérítést kifizetni. A védelme szempontjából érdemes ezzel a lehetőséggel élni, mivel így nyugodtabban végezheti a felelősségteljes munkáját.

A felelős műszaki vezetők is rendszeresen kötnek kivitelezői felelősségbiztosítást. Az építőipari kivitelezési tevékenység mellett pedig az alvállalkozók, bizonyos esetekben az önálló felelős műszaki vezetők tevékenységére is köthető szakmai felelősségbiztosítás.

Ha szeretne bővebb információhoz jutni, és a biztosítást gyorsan, kényelmesen megkötni, akkor érdemes cégünket, a Hungarorisk Kft.-t felkeresni. Bármikor tájékozódhat a www.mernokbiztositas.hu weboldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen.