Szeretné a hiányzó szigetelést pótolni a háztetőn? Felújítja a lapostetős ingatlanát? Házat épít, és olyan bádogos szakemberre van szüksége, aki alkalmazza az új technológiákat is? Bitumenes lemez szigeteléssel megfelelő védelmet biztosíthat, és csökkentheti a fenntartási költségeket.

Minden ingatlan esetében nagyon fontos, hogy a tetőszerkezet jól ellássa a szerepét. Napjainkban is sok esetben építenek lapostetős házakat. A gyárak, a bevásárlóközpontok, az intézmények, és a különböző szolgáltatóhelyek épületeinél gyakran lapostető kivitelezésre kerül sor.

Fontos, hogy jó minőségű anyagok felhasználásával, megfelelő technológiával, és szakszerűen történjen a munkavégzés. Az épületeket védeni kell a külső környezeti hatásoktól. A csapadék nem juthat be a tetőn, ezért lényeges a szigetelés.

A bitumenes lemez szigetelés tökéletesen ellátja a feladatát. A szakemberek precízen dolgoznak, és a legújabb technológiákat alkalmazzák.

Ha az ingatlana felújításra szorul, a bitumenes lemez szigeteléssel hosszú évekig biztosíthatja a háza védelmét a víz ellen. A bádogosok nagy szakértelemmel rendelkeznek, és külön figyelmet fordítanak a kémények, és a nyílászárók környékén található felületek kialakítására.

A hideg hónapokban gondoskodni kell a fűtésről. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a drága energiával, és a beépített készülékekkel megtermelt hő, nem maradhat el a megfelelő szigetelés.

Kevesebb lesz a kiadása a fűtési időszakban, ha a házat nem csak a csapadéktól óvja, hanem meggátolja a meleg kijutását is. A nyári hónapokban az erős napsugárzás felmelegíti a tetőt, de ha nem hiányzik a szigetelés, akkor a melegebb időszakban kellemes hőmérséklet lesz az ingatlan minden helyiségében.

A bitumenes lemez szigetelést nem csak a lakóparkok kivitelezésénél alkalmazzák, hanem a melléképületek, a raktárak, a garázsok kialakításánál is. Az állagmegóvás fontos része a jól szigetelt tető.

Bitumenes lemez szigetelés elvégzéséhez válasszon nagy szaktudással, gyakorlattal rendelkező szakembereket! Cégünk, a RÁ+RÁ Bádogos Bt. teljes körű segítséget nyújt a biztonságos és esztétikus tetőszerkezet kialakításához. Ránk bízhatja a bitumenes lemez szigetelést is. Bővebb információhoz juthat a www.ra-rabadogos.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-9118720-as telefonszámon, valamint a raczattila3@gmail.com e-mail címen.