Haditechnikai eszközök szállításával bízták meg, és igyekszik az elvárásoknak eleget tenni? Túlméretes vagy túlsúlyos rakomány fuvarozását szükséges lebonyolítani, ami nem minden útvonalon lehetséges? A haditechnikai eszközök szállítása engedélyekhez kötött, ugyanis több szempontból elengedhetetlen ezeket kiemelt figyelemmel, megtervezett útvonalon eljuttatni a kijelölt célba.

A közúti közlekedés során nagyon fontos a szabályok betartása a balesetek megelőzése érdekében. Sokan foglalkoznak szállítmányozással, amikor még több szabálynak kell megfelelni, és nélkülözhetetlen az áruk épségének megőrzése. Gyakran előfordul, hogy a megengedettnél nagyobb méretű vagy súlyú rakomány fuvarozását kell megoldani. Ilyenkor nem maradhat el az engedélyeztetés, valamint a megfelelő útvonal kijelölése.

Mindezeknél még nagyobb körültekintésre van szükség, ha haditechnikai eszközök szállítására kerül sor. Az áruk veszélyt jelenthetnek a környezetre, balesetet, és károkat okozhatnak, valamint nagy értékek, ezért elengedhetetlen a fokozott biztonság. Csak az előírások alapján szabad a haditechnikai eszközök szállítását lebonyolítani. Akár kellékekről, akár járműről, vagy más rakományról van szó, nem történhet változás a vámjogi helyzetet illetően a szállítási folyamat során. Az engedélyeztetést az illetékes hatóságok látják el. Könnyen ütközhet hivatali akadályokba, ha nem működik együtt tapasztalt szakemberekkel.

Ne okozzon gondot az Ön számára sem a hivatali rendszer, oldja meg egyszerűen, a lehető legrövidebb időn belül a haditechnikai eszközök szállításához szükséges engedélyeztetést! Ebben segít cégünk, a Veressped Nemzetközi Szállítási Szolgáltató Bt., így gördülékenyen intézheti a teendőket. Minden fontos tudnivalóról tájékoztatjuk, és a törvényi szabályozás szerint látjuk el a feladatokat. Előzetesen informálódhat a lényeges tudnivalókról a www.veressped.com internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-29-544991-es telefonszámunkon, valamint a veressped@veressped.hu e-mail címünkön.