Több alkalommal van szükség magasban történő szerelési munkálatok elvégzésére? Építkezik, vagy szakemberként dolgozik, és a kivitelezés során nélkülözhetetlen az emelésre alkalmas munkagép működtetése? Nem éri meg saját eszközt használni? Számos esetben a legjobb megoldás a daru bérlés, aminek köszönhetően költséghatékonyan és könnyen oldhatja meg a különböző feladatokat.

Minden építkezésen szükség van a nagy tömegű anyagok áthelyezésére, magasba történő emelésére. A teheremelésre és anyagmozgatásra alkalmas daruk kiemelt szerepet töltenek be, mivel ezekkel nem okozhat gondot a feladatok gördülékeny, biztonságos ellátása.

Különböző típusú daruk állnak rendelkezésre, amelyek közül mindenki kiválaszthatja az adott területre legjobb megoldást. A legkülönfélébb ipari igényeknek felelnek meg, lehetővé teszik az összetett emelési munkálatok elvégzését. Számos esetben elengedhetetlen lehet a tennivalók ellátása emberre veszélyes környezetben is, ilyenkor szintén nagy segítséget jelent a daru alkalmazása.

Nagy összeg kiadására van szükség, ha valaki munkagép beszerzése mellett dönt. Gyakran nem éri meg beruházni, ugyanis csak alkalmanként lenne használva az eszköz. A fenntartás, a karbantartás, a tárolás is jelentős költséggel jár, ezért sokkal inkább megéri a daru bérlést választani.

A daru bérlésnek köszönhetően akkor veheti igénybe a szolgáltatást, amikor igénye van rá, és nem Önt terhelik a különböző költségek.

Használja mindig a célnak megfelelő munkagépet, és lássa el a feladatokat precízen, biztonságban! Éljen a daru bérlés lehetőségével, így gördülékenyen, szakszerű segítséggel végezheti a tevékenységét! Cégünk, a Kopecskó és Társa Kft. többféle daru bérlésre ad lehetőséget, így az adott terület és teendő szerint választhatja ki a munkaeszközt. Kezelőszemélyzettel tesszük lehetővé a daru bérlést, így nem okozhat gondot a szakszerű, megbízható működtetés. Informálódjon részletesen a daru bérlésről, a különböző típusú munkagépekről a www.kopecsko.hu internetes oldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-20-9791660-as telefonszámon, vagy a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címen!