Szeretné az ingatlana beltéri helyiségeit a hidegtől hatékonyan védeni? Nem jól záródnak a nyílászárók, vagy új környezetbe költözik, ahova még nem választotta ki a megfelelő ablakokat? Minden szempontból elégedett lehet, hosszú éveken át gondoskodhat a költséghatékonyan fenntartható, komfortos környezetről, ha műanyag ablakok beépítése mellett dönt.

Az elmúlt években egyre szélesebb körben vált népszerűvé a műanyag ablak. Rengeteg ablakfajta közül lehet válogatni, így nem könnyű a legmegfelelőbb terméket megtalálni, azonban van néhány tényező, amelyek alapján a legtöbben a műanyag ablak alkalmazását gondolják tökéletesnek.

Ennek az oka, hogy a műanyag ablak rendkívül jó ár-érték aránnyal jellemezhető, élettartama több évtizeden át várható, teljesíti a legmagasabb minőségi követelményeket. A kitűnő anyagok felhasználásának köszönhetően fény- és időjárásálló, ütésálló, magas hőmérséklet esetén is alaktartó szerkezet beépítésére van lehetőség.

A műanyag ablak kimagasló értékkel rendelkezik a légáteresztést, a szélállóságot, és a vízállóságot tekintve is. Ezek a tulajdonságok hatással vannak a hőszigetelő képességre, így a kiadásokra is. Nem kell tartani a vetemedéstől, ami ezeket a mutatókat leronthatja, ezáltal hosszú évtizedeken át strapabíró szerkezetet lehet használni.

A korszerű üvegszerkezet nem csak a hő-, hanem a hangszigetelésben is nagy segítséget nyújt. Könnyen csillapíthatóak a külső hangok, csukott állapotban akár teljesen ki is zárhatóak a zajok. Ennek köszönhetően nyugodt környezetben pihenhet akkor is, ha az utca nagyon zajos.

A műanyag ablak felületén kevésbé tapadnak meg a szennyeződések, könnyen tisztán tarthatóak, nincs szükség rendszeres ápolásra. Biztonságtechnika szempontjából pedig szintén a legjobb választás a műanyag ablak, hiszen zárt állapotban a vasalati elemek kapcsolódnak egymáshoz, így erős szerkezeti egységet képeznek a nyílászárón belül.

Növelje az ingatlana értékét, és tegye szebbé, komfortosabbá, költséghatékonyan fenntarthatóvá a környezetét! A műanyag ablakot Veresegyházán is beszerezheti egyszerűen. Teljes körű szolgáltatást vehet igénybe cégünknél, a Veres-Therm Kft.-nél. Informálódjon a tőlünk rendelhető termékekről a www.verestherm.hu internetes oldalon! Keressen bennünket a 06-28-631212-es telefonszámon, vagy a verestherm@t-online.hu e-mail címen!