Gyártással foglalkozik, vagy más olyan munkaterületen dolgozik, ahol szükség van az áruk, a csomagok minél gyorsabb továbbítására? Szeretné a sérüléseket megelőzni, ezért biztonságosan működtethető szerkezetet keres? Többféle szállítószalag alkalmazására van lehetőség, könnyűszerkezetes változat is a rendelkezésére áll, amivel rendkívül egyszerűen oldhatja meg a feladatot.

Ha termelési vezetőként tevékenykedik, vagy más hasonló területen végzi a munkáját, tudja, hogy mennyire fontos a feladatok folyamatos ellátása. Az optimalizálás érdekében lényeges új módszereket keresni, korszerű eszközöket alkalmazni.

Nagy jelentőséggel bírnak a szállítószalagok, amelyek mentesítik az embereket az áruk folyamatos mozgatása alól. A speciálisan kialakított szállítószalagok lehetővé teszik a termékek gyors áthelyezését egyik pontból a másikba anélkül, hogy sérülnének.

Annak érdekében, hogy minden szempontból megfelelő megoldás legyen, figyelembe kell venni az áruk méretét, alakját, súlyát, mennyiségét. Mindezek alapján könnyen kiválasztható a legideálisabb szállítószalag.

A szállítószalag fontos jellemzői a modularitás, a méretezhetőség, valamint a rugalmasság. Lényeges a könnyű karbantartás, a hulladék és az energiafogyasztás csökkentése is. A könnyűszerkezetes technológiának köszönhetően mindezeket tekintve is elégedett lehet. Kiváló módszer a bordás szállítószalag működtetése, amely zökkenőmentes munkavégzést tesz lehetővé.

Alkalmazza a korszerű, megbízható módszereket a munkaterületén! Óvja az áruk épségét a mozgatás során, és tegye lehetővé a gyorsabb munkavégzést kiváló minőségű szállítószalaggal! Cégünk, a Belt-Service Kft. egyéni kérése szerint biztosítja a tökéletes szerkezetet.

Nagy tapasztalattal vállaljuk a szállítószalag készítést gyártósorba, vagy teljesen önálló üzemeltetésre. Különböző kialakítással, a legjobb minőségű termékek felhasználásával nyújtunk szállítószalagokat. Informálódjon részletesen a www.szallitoszalagpalyak.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-30-5601936-os telefonszámon, vagy a bota.emil@beltservice.hu e-mail címen!