Nagy szükség van az árukészletek ellenőrzésére, de nem jut elég ideje a feladatok megfelelő ellátására? Fontos, hogy minden alkalommal pontos információkhoz jusson hozzá? A legjobb megoldás a munkálatokat kiszervezni, az árukészletek ellenőrzésével hozzáértő szakembereket megbízni, így sok energiát és időt spórolhat.

Nagy mennyiségben kerül sor a különböző áruk raktározására, mozgatására és szállítására. Fontos, hogy minden termék mennyisége és tulajdonsága dokumentálva legyen. Ennek alapján kerülhet sor időben a hiányzó áruk pótlására, a lejárt termékek eltávolítására, a cserékre.

A rengeteg feladat mellett nem biztos, hogy van ideje a munkatársaknak az árukészletek ellenőrzésével foglalkozni. Idő- és energiaigényes teendő, amire szükség van rendszeresen. Bizonyára szeretne minden tennivalót megfelelően ellátni, amit megtehet úgy is, ha nem terheli a kollégáit az árukészletek ellenőrzésével. Sokkal előnyösebb megoldás a kiszervezés, így profikra bízhatja az adatok rögzítését.

A korszerű módszereknek köszönhetően gördülékenyen elvégezhető az árukészletek ellenőrzése. A hozzáértő szakemberek speciális módszereket alkalmaznak, így problémamentesen és gyorsan kerülhet sor a készletellenőrzésre.

Annak érdekében, hogy mindig pontos adatok álljanak a rendelkezésére, és minden feladatot időben, precízen tudjon ellátni, kérje a segítségünket! Cégünk, a Deep Water Kft. nagy tapasztalattal vállalja az árukészletek ellenőrzését, és más teendők ellátását is.

Korszerű felszereléssel, az adott területen található áruknak megfelelő eszközökkel, az előre egyeztetett időpontban kezdjük el a vizsgálatokat. A készlet mennyiségi és fizikai meglétét, a nyilvántartásokkal való egyeztetést egyaránt ránk bízhatja. Tételes, darabszám, valamint ömlesztett áru esetében is a legmegfelelőbb eljárást alkalmazzuk.

Igyekszünk a feladatokat a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni. Informálódjon a tevékenységünkről részletesen a www.deepwater.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-30-3365374-es telefonszámon, vagy az info@deepwater.hu e-mail címen!