Szeretné az elcsúszást, a baleseteket elkerülni? Biztonságos munkakörnyezet kialakítására törekszik, amihez megfelelő csúszásgátló termékeket keres? Beltéren és kültéren is felhasználhatja a kiváló minőségű GRP járórácsokat.

Az ipar és a különböző szolgáltatások területén sok olyan közlekedésre használt tér található, ami valami miatt veszélyt jelenthet. A felhasznált anyagok, vagy a környezetben lévő víz csúszóssá teheti a helyiséget, így az ott dolgozók, vagy a pihenő, szórakozó vendégek számára baleset forrását jelenthetik.

Minden munkahelyen és vendéglátóhelyen gondoskodni kell a biztonságos közlekedés megteremtéséről. Nagyon jó megoldás a GRP járórács alkalmazása, amely kültéren és beltéren egyaránt használható.

Ez a termék kiváló minőségű anyagból készül, aminek nagy az ellenálló képessége. Könnyebb, mint a fémrács, és nem korrodálódik, ezért sok helyre egyszerűen telepíthető. Az előállítás során üvegszálas műanyagot, és gyantából készült terméket alkalmaznak, így érik el a hosszú élettartamú, nagy szilárdságú tulajdonságokat.

Teljes mértékben eleget tesz a vele szemben támasztott követelményeknek, biztosítja a csúszásgátlást. A karbantartási költségek minimálisak, ezért ebből a szempontból is megéri a GRP járórácsot alkalmazni.

A biztonságot nyújtó, széles körben felhasználható rács mindenhol megállja a helyét. Tartós, jól rögzíthető, és többféle színben kapható. Könnyen méretre vágható, így az elhelyezés nagyon egyszerű.

Használja a GRP járórácsot, amivel hosszú évekig megoldhatja a csúszásmentes területek kialakítását! Ha szeretné ezt a kiváló minőségű, időtálló, biztonságosan használható eszközt kényelmesen és gyorsan beszerezni, látogasson el a www.necsusszel.hu weboldalra! Egyéni kérése szerint biztosítjuk a megfelelő vastagságú és méretű rácsokat. Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. más csúszásmentesítő termékeket is kínál kedvező áron, amelyekkel szintén érdemes megismerkedni. Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-5421645-ös telefonszámon, vagy az info@necsusszel.hu e-mail címen!