Szülőként óvoda választása előtt áll? Megváltozott a lakóhelye, és olyan intézményt keres óvodás gyermekének, ahol tovább tud fejlődni az angol nyelv területén is? Szeretné a gyermeke nyelvtudását megalapozni már az iskola megkezdése előtt? Az angol gyerekeknek elérhető olyan magánóvodában, ahol lehetőség van az egyéni fejlesztésre is.

Az óvoda választás minden szülő életében nagyon fontos. A döntés során több szempontot érdemes mérlegelni, amelyek között nem csak kényelmi tényezők szerepelnek. Az intézmény alapvető feladata, hogy a gyermekek fejlesztésével segítsenek az iskolaérettséget elérni, ami lehetővé teszi az új környezetbe való beilleszkedést, majd megkezdődhessenek a tanulmányok.

A magánóvoda választása több szempontból előnyös, ahol családias légkörben foglalkoznak a pedagógusok a gyermekekkel, és a kisebb létszám miatt több idő jut az egyéni fejlesztésekre is. A szülők sokat segíthetnek azzal a gyermeküknek, ha már az óvoda ideje alatt kihasználják a lehetőséget az idegen nyelvvel való megismerkedésre.

Találhat olyan magánóvodát, ahol minden feltétel adott ahhoz, hogy az angolt gyerekeknek vidám foglalkozások során mutatják be. Az angol gyerekeknek beépíthető a játékos foglalkozásokba, a mesékkel, mondókákkal való ismerkedés közben szavakat, mondatokat tanulnak meg az óvodások. Könnyen hozzászoknak az idegen nyelv használatához, így az iskolakezdés alkalmával ez már nem okozhat semmiféle nehézséget számukra.

Az angol gyerekeknek előnyös választás, mivel a diákok a tanulmányaik során végig találkoznak ezzel a nyelvvel, és lehet, hogy a munkájuk során is szükségük lesz rá. Az óvodás éveket a különböző képességek fejlesztése mellett érdemes kihasználni arra is, hogy a kisgyermek megbarátkozzon az angol nyelvvel.

Könnyítse meg gyermekének az idegen nyelv tanulását a legmegfelelőbb magánóvoda választásával, ahol angol nyelvű környezetet biztosítanak! Érdemes a Happy Kids nemzetközi magánóvodáról informálódni, amit bármikor megtehet a www.happykids.hu internetes oldalon. Beiratkozással, és egyéb kérdéseivel kapcsolatban pedig hívja a 06-1-3562440-es telefonszámot, vagy írjon az info@happykids.hu e-mail címre!