Ön tudja, hogy a rosszul beállított futómű csökkenti a biztonságot, és a gépjármű károsodását okozhatja? Számos kellemetlenségtől óvhatja meg magát, ha a szükséges esetekben szakemberek segítségét kéri, akik elvégzik a futómű beállítást.

A biztonságos és kényelmes utazás, valamint a megfelelő vezetési élmény mindenki számára fontos. Ennek érdekében számos művelet elvégzésére van szükség, mint például az évszaknak megfelelő gumiabroncsok felszerelése, a hibás alkatrészek cseréje, a futómű szakszerű beállítása.

Célszerű a futóművet időközönként ellenőriztetni, és vannak olyan helyzetek, amikor nem tanácsos halogatni. Ha rossz minőségű utakon közlekedett, nagy erővel ütődött a gumi járdaszegélynek, vagy rendszeresen parkol túl magas járdára, akkor lényeges feladat a futómű beállítás. Szezonális és defekt utáni gumicsere alkalmával, futómű alkatrészek cseréjét követően egyaránt nem maradhat el a futómű beállítás.

Több jel utalhat arra, hogy szükség van a futómű beállításra. Ha egyenes úton valamelyik irányba elhúz az autó, ferdén áll a kormány, nyikorognak a gumik enyhe kanyarban, vagy egyenetlenül kopnak, akkor érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni.

Speciális felszerelés segítségével kerül sor a futómű beállításra, megvizsgálják a jármű kerekeinek egymással való összehangoltságát, majd visszaállítják a gyártó által megadott értékeket. Bizonyára szeretné a jelentős károkat megelőzni, ezért nem célszerű a futómű beállítást elhanyagolni.

Szervizben alaposan átvizsgálják az egyes részeket, így gyakran felfedezhetőek más, rejtett problémák is. Ezáltal megelőzheti a komoly gondok kialakulását, amelyek megoldása nagy összegek kiadásával járna.

Ismerje fel időben, ha futómű beállításra van szükség, és kérje cégünk, az AR-GO Bt. munkatársainak segítségét! Rövid idő alatt végezzük el a feladatot, és ránk bízhatja más teendők ellátását is. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.ar-go.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4319407-es telefonszámon, vagy az argoabroncs@t-email.hu címen!