Azt a feladatot kapta, hogy újragondolja egy nagylétesítmény padlószerkezetét, és csak a legmegbízhatóbb megoldással éri be? A MIGUA fugarendszerei között extrém terhelésre kifejlesztett termék is helyet kapott, ami egy profi csapat felügyelete mellett garantáltan nem okoz csalódást. A termékcsalád földrengésbiztos fugaszerkezetével kihozhatja a maximumot a felújításból, ismerkedjen meg vele közelebbről!

Amikor azt mondjuk valamire, hogy földrengésbiztos, nem kell feltétlenül természeti katasztrófára gondolnunk, egy gyárban, raktárban, pályaudvaron is hasonló hatásoknak van kitéve a padló. Ilyen környezetben különösen fontos, hogy az aktuális építészeti követelményeknek megfelelően újra legyen gondolva a padlószerkezet. Ami néhány évtizeddel ezelőtt még a legjobbnak számított, mára elavult lehet, és ismét meg kell találni azt a megoldást, amire bátran lehet számítani.

Nem véletlenül került fel a MIGUA termékpalettájára a földrengésbiztos fugaszerkezet, a szélsőséges mozgásnak és nagy terhelésnek csak olyan konstrukció tud ellenállni, ami egy valós természeti katasztrófa esetén is megállná a helyét. A termékcsalád legmasszívabb tagja, a MIGUMAX kifejezetten nagy fugaszélességre lett kifejlesztve, ugyanakkor bármilyen padlóburkolathoz alkalmazható.

A földrengésbiztos fugaszerkezet strapabíró, kopásálló és elképesztően tartós, használatával biztosra lehet venni, hogy nem lesz szükség rövid időn belül ismét felújításra. Olyan megoldásról van szó, ami mindemellett nem igényel rendszeres karbantartást, de ez nem jelenti azt, hogy nincs szükség szakszerű felügyeletre. Időről időre ellenőrizni kell a fugaszerkezetet, és a legjobb, ha ezt olyan szakemberek teszik, akik tökéletesen ismerik a terméket.

Cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. látja el a MIGUA fugarendszerek hivatalos magyar képviseletét. A tervezésen és kivitelezésen felül vállaljuk a felügyeletet is, ezzel együtt tud maximálisan megbízható megoldást nyújtani a földrengésbiztos fugaszerkezet. Ha érdekli, hogyan tudjuk támogatni a felújítást, nézzen szét a www.bmi.co.hu weboldalon, és forduljon hozzánk a +36-23-919-164-es telefonszámon vagy az office@bmi.co.hu e-mail címen!